Τελικός Κυπέλλου: Σκέψεις για διεξαγωγή στις 12 Σεπτεμβρίου

Τελικός Κυπέλλου: Σκέψεις για διεξαγωγή στις 12 Σεπτεμβρίου

Από 40 κύματα αναμένεται να περάσει για ακόμα μια χρονιά η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά την βεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού στον Ολυμπιακό, με τον Μάξι Λοβέρα να βγαίνει θετικός, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή αγώνας, αναβλήθηκε. Ηδη, πλέον στην ΕΠΟ συζητούν για το πότε μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας.

Οι πρώτες σκέψεις της Ομοσπονδίας κάνουν λόγο για διεξαγωγή του τελικού το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να αναβληθεί η πρεμιέρα της Super League που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου. Εφόσον ο τελικός γίνει τότε, οι ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Super League με την ΕΠΟ να αναμένεται να έχει αποφασίσει νωρίτερα για το τι μέλλει γενέσθαι για τον τελικό του Κυπέλλου. Αυτό που αποτέλει ερωτηματικό είναι η έδρα που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ ήταν σε κακή κατάσταση και Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε εργασίες και αντικατάσταση του χλοοτάπητα από τη Δευτέρα (31/8).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS