Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς: Αν δεν εμβολιαστεί, χάνει και το Ρολάν Γκαρός

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς: Αν δεν εμβολιαστεί, χάνει και το Ρολάν Γκαρός

Η υπόθεση της συμμετοχής του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open μπορεί να έλαβε τέλος, με το τριμελές δικαστήριο να απορρίπτει ομόφωνα την ένσταση του Σέρβου τενίστα, ακυρώνοντας την βίζα του, με αποτέλεσμα ο Τζόκοβιτς να απελάσεται από την Αυστραλία και να παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής.

Όμως, ο κίνδυνος ο Νόλε να χάσει ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά τένις είναι αρκετά ορατός. Πιο συγκεκριμένα η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας Ροξάνα Μαρατσινεάνου, στάθηκε στην υπερψήφιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και στο ότι μόνο μ’ αυτό θα γίνεται η είσοδος σε δημόσια κτίρια και αθλητικούς χώρους. Αυτό σημαίνει ότι το No1 της παγκόσμιας κατάταξης, αν θέλει να διεκδικήσει το 3ο Γαλλικό Όπεν της καριέρας του, θα πρέπει να εμβολιαστεί.

Συγκεκριμένα, η Μαρατσινεάνου έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter:

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπερψηφίστηκε. Μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος, θα γίνει υποχρεωτικό για την είσοδο σε δημόσια κτίρια όπου ήδη ζητείται πιστοποιητικό (στάδια, θέατρα) για όλους τους θεατές, τους συμμετέχοντες, Γάλλους ή αλλοδαπούς επαγγελματίες. Ευχαριστώ το αθλητικό κίνημα για τη δουλειά στο να πειστούν οι τελευταίοι, λίγοι ανεμβολίαστοι. Θα εργαστούμε μαζί ώστε να γίνουμε πρέσβεις αυτών των μέτρων σε διεθνές επίπεδο».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS