NBA: Η φοβερή πτώση του Κλέμπερ με την πλάτη μετά από κάρφωμα

NBA: Η φοβερή πτώση του Κλέμπερ με την πλάτη μετά από κάρφωμα

Την ανάσα τους κράτησαν για αρκετά δευτερόλεπτα παίκτς, προπονητές και φίλαθλοι του αγώνα Φοίνιξ - Μάβερικς στο NBA παρακολουθώντας την άτσαλη πτώση του Μάξι Κλέμπερ μετά από κάρφωμα.

Στις αρχές της τέταρτης περίοδου, ο Ντόντσιτς έβγαλε την alley-oop πάσα στον Μάξι Κλέμπερ ο οποίος τελείωσε τη φάση με κάρφωμα στο καλάθι των Σανς, την ώρα που ο Τζαβέιλ ΜακΓκί προσπάθησε να τον σταματήσει, ακουμπώντας τον ελαφρά στη μέση.

Ο Κλέμπερ έχασε την ισορροπία του κι έπεσε άτσαλα στο παρκέ με την πλάτη, τρομάζοντας συμπαίκτες και αντιπάλους που έσπευσαν στο πλευρό του! Οι διαιτητές σταμάτησαν το ματς ενώ ο Γερμανός σηκώθηκε αμέσως, καθησυχάζοντας άπαντες.

Για την ιστορία, το Φοίνιξ επικράτησε των Μάβερικς με 121-114 παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Λούκα Ντόντσιτς (45π.) κι έτσι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Ντι Άντρε Έιτον, Ντέβιν Μπούκερ και Κρις Πολ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ