"Λύγισε" στο φινάλε η Εθνική από τους Ολλανδούς - "Μονόδρομος" τα playoffs του Nations League για πρόκριση στο Euro

"Λύγισε" στο φινάλε η Εθνική από τους Ολλανδούς - "Μονόδρομος" τα playoffs του Nations League για πρόκριση στο Euro

Η Εθνική τα έδωσε όλα κόντρα στην Ολλανδία, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου 45λεπτου, αλλά οι “οράνιε” πήραν τη νίκη με εκτέλεση πέναλτι του φαν Ντάικ στο 90+3′.

"Μονόδρομος" τα play off του Nations League

Μεγάλες επεμβάσεις από τον Βλαχοδήμο, που έπιασε και πέναλτι στο πρώτο μέρος αλλά με τη νίκη τους οι φιλοξενούμενοι “έπιασαν” την Ελλάδα στη δεύτερη θέση του προκριματικού ομίλου, έχοντας παιχνίδι λιγότερο και όλα δείχνουν πως η Εθνική θα ψάξει την πρόκριση στο Euro μέσω των playoffs του Nations League.

To ματς

Η Ολλανδία προσπάθησε να μπει επιθετικά στο ματς και μετά το πέρας των πρώτων 15 λεπτών, είχαν την κατοχή της μπάλας και βρήκαν αρκετό χώρο γύρων -και μέσα- στα καρέ του Βλαχοδήμου.

Η πίεση των “οράνιε” έφερε αποτέλεσμα στο 25′, όταν διαιτητής Ερνάντεθ έδειξε την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Κουλιεράκη στον Φαν Ντάικ και το VAR επιβεβαίωσε το πέναλτι. Ο Βέτγκχορστ έστησε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα!

Η Εθνική κλείστηκε στην άμυνά της για αρκετά λεπτά, έχοντας κάποιες επιθετικές εκλάμψεις για λίγα λεπτά, προς το τέλος του πρώτου μέρους.

Το 2ο ημίχρονο

Η Ολλανδία μπήκε στην επανάληψη με φόρα, αλλά ευτυχώς για την Εθνική, ο Βλαχοδήμος δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του τόσο στο 47′ από το σουτ του Μπεργκβάιν, όσο και στο 52′. Στο ενδιάμεσο (50′) ο Ιωαννίδης απείλησε για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία, μετά από ατομική προσπάθεια, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ, μετά από κοντινό σουτ.

Η Εθνική έδειξε να φέρνει στα ίσα το ματς να να βγαίνει σιγά σιγά στην επίθεση, λειτουργώντας καλύτερα στα χαφ, με τους Γιακουμάκη και Παυλίδη να μπαίνουν και αυτοί στο ματς, για να φέρουν το γκολ της νίκης. Ανέβασε στροφές, αλλά τελικά ήταν αυτή που το δέχθηκε.

Στο 89′ ο ο Παυλίδης έκανε πέναλτι στον Ντούμφρις, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, τελικά κλήθηκε να δει την φάση, δεν άλλαξε γνώμη και ο Φαν Ντάικ στάθηκε εύστοχος για το τελικό 0-1.

Λίγα λεπτά μετά, ο ρέφερι εξέτασε νέα φάση για πέναλτι υπέρ της Ολλανδίας, απέβαλε τον Πογέτ με κόκκινη κάρτα, αλλά τελικά δεν έδωσε τη συγκεκριμένη ποινή.

Οι συνθέσεις

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης (61' Σιώπης), Τσιμίκας, Κουρμπέλης (60' Μπουχαλάκης), Μάνταλος (81' Παυλίδης), Μπακασέτας (60' Φούντας), Μασούρας (77' Γιακουμάκης), Ιωαννίδης.

Ολλανδία: Φερμπρούχεν, Χετρούιντα (46' Μάλεν), Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Χάρτμαν (74' Μίκι Φαν Ντε Φεν), Ρέιντερς, Βίφερ (81' Ντε Ρον), Σίμονς (62' Φέρμαν), Μπέρχβαϊν, Βέχορστ (62' Μπρόμπεϊ).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ