Απόλλων Σμύρνης: Για ανθρωποκτονία κατηγορείται πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας

Απόλλων Σμύρνης: Για ανθρωποκτονία κατηγορείται πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Κριστιάν Ντ' Ούρσο, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Il Gazzettino», όλα ξεκίνησαν στις 23 Απριλίου όταν ο 23χρονος ποδοσφαιριστής χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν από τους φροντιστές της νυν ομάδας του, της ιταλικής Τσιταντέλα. Ο Ντ' Ούρσο οδηγούσε το αμάξι του όταν χτύπησε σε δρόμο τον 77χρονο, Λίνο Σιμονέτο, ο οποίος επέβαινε στο ποδήλατό του.

Ο άτυχος φροντιστής της Τσιταντέλα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Αρχικά ο 77χρονος έδειχνε να μην αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και η ζωή του δεν φαινόταν να κινδυνεύει. Μάλιστα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Επιβαρύνθηκε ξαφνικά η κατάσταση της υγείας του
Μετά όμως από 6 μέρες στις 29 Απριλίου, η κατάσταση της υγείας του Λίνο Σιμονέτο, επιβαρύνθηκε. Ο άτυχος άνδρας παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία, έπεσε σε κώμα και τελικά έχασε τη μεγάλη μάχη και έφυγε από τη ζωή.

Οι ιταλικές αρχές ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή έρευνα για το συμβάν και μέχρι τις 29 Απριλίου ο 23χρονος τέως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα αντιμετώπιζε κατηγορίες για πρόκληση τροχαίου και πρόκληση σωματικής βλάβης. Μετά τον θάνατο του 77χρονου, όμως, ο Κριστιάν Ντ' Ούρσο βρίσκεται πλέον ενώπιος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS