Καντέρ: Θέλω να επικοινωνήσω με τον Μητσοτάκη για το προσφυγικό - Το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα

Καντέρ: Θέλω να επικοινωνήσω με τον Μητσοτάκη για το προσφυγικό - Το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα

Ο Ενές Καντέρ, ο Τούρκος μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ που βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αποκλειστική γραπτή του δήλωση προς το OPEN TV τόνισε πως θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα και να μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το προσφυγικό, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας. 

Ο Ενές Φρίντομ, όπως είναι πλέον το όνομά του, υπογράμμισε πως θέλει να μιλήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό για τις επαναπροωθήσεις των Τούρκων προσφύγων. 

«Τώρα που έχω το αμερικανικό διαβατήριο μου σκοπεύω να επισκεφτώ την Ελλάδα με την ελπίδα να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό, σχετικά με τις επαναπροωθήσεις των Τούρκων προσφύγων. Ανάλογα με το πώς θα πάει η κουβέντα μας αυτή θα του μιλήσω και για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ επαγγελματικά στην Ελλάδα», ανέφερε ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος είναι free agent μετά την ανταλλαγή που τον έστειλε από τους Σέλτικς στους Ρόκετς. 
 
 
 
 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ