Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων στην ιστορία του ΝΒΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων στην ιστορία του ΝΒΑ

Ένα ακόμα μεγάλο «παράσημο» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων στην ιστορία του NBA.

Αυτή είναι ακόμα σπουδαία διάκριση για τον Greak Freak που μετρά πλέον εννέα σεζόν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ενώ και την την περσινή σεζόν οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, ενώ και ο ίδιος αναδείχθηκε MVP των τελικών.

Έτσι λοιπόν, ο κόσμος τον επέλεξε σε ακόμα μια κορυφαία ομάδα. Αυτή τη φoρά το κοινό ψήφισε για τις καλύτερες πεντάδες Ευρωπαίων όλων των εποχών στο ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ψηφίζεται από το κοινό και να κατατάσσεται στην πρώτη πεντάδα. Μαζί του βρίσκονται ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο Πάου Γκασόλ, ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Τόνι Πάρκερ.

Στη δεύτερη πεντάδα ψηφίσθηκαν οι Ντράζεν Πέτροβιτς, Πέτζα Στογιάκοβιτς, Τόνι Κούκοτς, Νίκολα Γιόκιτς και Άρβιντας Σαμπόνις.

Οι All-NBA European First και Second Teams επιλέχτηκαν από φιλάθλους του NBA από την Ευρώπη και μια επιτροπή που αποτελούνταν από περισσότερα από 40 ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, broadcasters, influencers και διασημότητες. Η ψήφος των φιλάθλων αντιπροσώπευσε το 50% του τελικού αποτελέσματος ενώ η ψήφος της επιτροπής το υπόλοιπο 50%.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ