Forbes: Η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές -Στην κορυφή ξανά ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Forbes: Η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές -Στην κορυφή ξανά ο Κριστιάνο Ρονάλντο

To Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές με το μεγαλύτερο εισόδημα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ξανά στην κορυφή.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι τρεις πρώτοι της λίστας βγάζουν περισσότερα απ' όσα συνολικά οι υπόλοιποι επτά της πρώτης δεκάδας, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτει τρεις παίκτες στους 10 κορυφαίους. Ο Πορτογάλος άσος είναι στην 1η θέση της σχετικής λίστας έχοντας συνολικά 125 εκατ. δολάρια έσοδα, 70 εκατ. από το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 55 εκατ. δολάρια από τις δικές του χορηγίες με εταιρείες.

Στην 2η θέση βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι με 75 εκατ. δολάρια (υπολογίζονται τα δύο χρόνια συμβολαίου του με την Παρί) ο οποίος λαμβάνει και 35 εκατ. δολάρια από χορηγίες, 110 εκατ. δολάρια στο σύνολο. Ενώ, ο συμπαίκτης του στο Παρίσι, Νεϊμάρ λαμβάνει συνολικά 95 εκατ. δολάρια (75 εκατ. από το συμβόλαιο και 20 εκατ. δολάρια από χορηγίες).

Στην συνέχεια όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς η… ψαλίδα με τους υπόλοιπους είναι αρκετά μεγάλη, με τον Κιλιάν Μπαπέ να είναι στην 4η θέση με συνολικά έσοδα 43 εκατ. δολαρίων, ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ είναι πέμπτος με 41 εκατ. δολάρια. Ακολουθεί στην 6η θέση ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τον άσο της Μπάγερν να έχει έσοδα 35 εκατ. δολαρίων, όσα και ο 7ος Αντρές Ινιέστα ο οποίος αγωνίζεται στην Ιαπωνία και την Βίσελ Κόμπε.

Στην 8η θέση ο Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 34 εκατ. δολάρια, ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ένατος με 32 εκατ. δολάρια και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Έντεν Αζάρ της Ρεάλ με 29 εκατ. δολάρια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS