Euro 2020, Σκωτία-Τσεχία 0-2: Με το... μαγικό αριστερό του Σικ

Euro 2020, Σκωτία-Τσεχία 0-2: Με το... μαγικό αριστερό του Σικ

Ο Πάτρικ Σικ με το αδιανόητο γκολ από τη σέντρα, το πιο μακρινό σε Euro 2020 από το 1980, καθάρισε για την ντομπλέτα (2-0) της Τσεχίας απέναντι στη Σκωτία, η οποία σκόνταψε στον Βάτσλικ και το δοκάρι του


Η Τσεχία πήρε σημαντική νίκη στην πρεμιέρα της στο Euro με το τελικό 2-0 απέναντι στους Σκωτσέζους στην Γλασκώβη, σε έναν τρομερά δύσκολο όμιλο μαζί με τις Αγγλία και Κροατία (2-0 τα «λιοντάρια» την Κυριακή).

Ο Πάτρικ Σικ με το γκολ... όλης της διοργάνωσης, αφού πολύ δύσκολα θα μπορέσει κανείς να εντυπωσιάσει περισσότερο από το μαγικό φάλτσο του Τσέχου από το κέντρο του γηπέδου, χάρισε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του το αποτέλεσμα και την ελπίδα για μια καλή πορεία στην διοργάνωση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Σκωτία: Μάρσαλ, Χάνλεϊ, Κούπερ, Χέντρι (67' ΜακΓκρέγκορ), Ο'Ντόνελ (79' Φόρεστ), Άρμστρονγκ (67' Φρέιζερ), ΜακΓκιν, ΜακΤόμινεϊ, Ρόμπερτσον, Ντάικς (79' Νίσμπετ), Κρίστι (46' Άνταμς)

Τσεχία: Βάτσλικ, Τσουφάλ, Σελούτσκα, Κάλας, Μπόριλ, Σούτσεκ, Κραλ, Μάζοπουστ (71' Βίντρα), Νταρίντα (86' Σέβτσικ), Γιάνκτο (71' Λόζεκ), Σικ (86' Κρμέντσικ)

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ