Έλον Μασκ: Αγοράζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Χαμός στο twitter με την ανάρτηση του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

Έλον Μασκ: Αγοράζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Χαμός στο twitter με την ανάρτηση του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

«Φωτιές» στο Τwitter άναψε ο Έλον Μασκ, καθώς με τιτίτβισμά του, αποκάλυψε ότι «αγοράζει» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για ένα από τα γνωστά του «αστεία», ή για την αλήθεια.

«Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω την αριστερή πτέρυγα του ρεπουμπλικανικού κόμματος και την δεξιά πτέρυγα των Δημοκρατικών», έγραψε ο Έλον Μασκ στο Twitter και συνέχισε με τη «βόμβα»: «και επίσης αγοράζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρακαλώ».

Πανικός

Η ανάρτηση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου έχει ήδη πάνω από 55.000 retweets και περισσότερα από 300.000 likes. Όπως όλα δείχνουν πάντως, πιθανότατα πρόκειται για ακόμη ένα «τρολάρισμα», όπως αρέσκεται συχνά-πυκνά να κάνει μέσω των social media.

Ενδεχομένως, οι αντιδράσεις στην «ανακοίνωση» του Μασκ να αποτυπώνουν την επιθυμία των οπαδών της ομάδας για αλλαγές, αφού η σεζόν με προπονητή τον Έρικ Τεν Χάαγκ έχει αρχίσει με δύο σερί οδυνηρές ήττες στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Διαμαρτυρίες

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ έχει αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντί 955,51 εκατ. δολαρίων. Πάντως, τα τελευταία χρόνια υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από τους οπαδούς του αγγλικού κλαμπ, καθώς η ομάδα δεν κάνει πορείες ανάλογες της ιστορίας της και των χρημάτων που έχουν επενδυθεί για το restart στη «μετά-Φέργκιουσον» εποχή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ