Διεθνής διασυρμός για τα επεισόδια της Τούμπας - Με βαριά ποινή κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ

Διεθνής διασυρμός για τα επεισόδια της Τούμπας - Με βαριά ποινή κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Άρη το βράδυ της Κυριακής, για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στις καθυστερήσεις του ντέρμπι στην Τούμπα και ενώ οι «κιτρινόμαυροι» προηγούνταν με 1-0 χάρη στο τέρμα του Μαντσίνι από το 41ο λεπτό (δείτε εδώ το γκολ), οπαδοί των γηπεδούχων εκτόξευσαν καπνογόνα και αντικείμενα και στη συνέχεια εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί από τον διαιτητή Μπόμπι Μάντεν και οι παίκτες των δυο ομάδων να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Η διακοπή και τα επεισόδια στην Τούμπα! ΠΑΟΚ Άρης 0-1

 

Μέσα στα εκατοντάδες αντικείμενα, που εκσφενδονίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας από οπαδούς του ΠΑΟΚ, ήταν και -γεμάτα- γυάλινα μπουκάλια, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό, ενώ κατά την εισβολή τους χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να απομακρυνθούν οι οπαδοί από τον αγωνιστικό χώρο.

Κάποιους εισβολείς οι αστυνομικοί τους έβγαλαν σηκωτούς. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, οι οποίες έγιναν μέσα στο γήπεδο, ενώ όπως ανέφερε το GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει και σε προσαγωγές άλλων ατόμων, οπότε υπάρχει πιθανότητα ο αριθμός των συλλήψεων να αυξηθεί.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αλλά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν εκτός... εαυτού κατά την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με τα όσα τραγικά συνέβησαν, με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να επιχειρούν να... συνετίσουν τους χούλιγκαν.

Η διακοπή κράτησε 42 λεπτά και ακολούθως το ντέρμπι συνεχίστηκε για να παιχτούν δύο λεπτά πριν ο Σκωτσέζος διαιτητής σφυρίξει τη λήξη. Η απόφαση να συνεχιστεί το ματς ήταν του διαιτητή με βάση τον κανονισμό και γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από πιο βαριά «καμπάνα».

Άρης: «Κατανοούμε την πικρία όσων τα λένε, αλλά εμείς δεν ζητήσαμε τίποτε»

Με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έθεσε θέμα διακοπής του ντέρμπι της Τούμπας λόγω της εισβολής οπαδών και των επεισοδίων που προκάλεσαν 45λεπτη διακοπή.

Όταν έγινε η εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, το σύνολο της αποστολής του Άρη πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια για ευνόητους λόγους, δηλαδή για λόγους ασφαλείας. Και παρέμεινε εκεί, δίχως να ζητήσει το παραμικρό, πολλώ δε μάλλον την οριστική διακοπή του αγώνα.

Μάλιστα με διαρροή της, η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ζήτησε τη διακοπή του αγώνα. «Καταλαβαίνουμε την πικρία αυτών που τα λένε αλλά ο Άρης δεν ζήτησε οριστική διακοπή. Την απόφαση και την ευθύνη την είχαν ο διαιτητής και η Αστυνομία», αναφέρει η ΠΑΕ Άρης διαψεύδοντας ότι έπραξε αντιθέτως.

Η στιγμή των επεισοδίων στην Τούμπα! ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 0-1, 28/11/2021. Εικόνα από διαφορετικές λήψεις!

Αποδοκιμασίες έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ προς τους παίκτες του Λουτσέσκου συνεχίστηκαν και έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Εκεί συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλοι του δικέφαλου του βορρά και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με συνθήματα.

Στο χώρο βρισκόντουσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απομάκρυναν τον κόσμο χωρίς να... ξεφύγει η κατάσταση.

Πάρτι στα αποδυτήρια του Άρη

Την ώρα που έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ είχαν στηθεί... λαϊκά δικαστήρια, σε αυτά του Άρη είχε στηθεί ένα ξέφρενο πάρτι για τη νίκη της ομάδας μετά από 11 χρόνια.

Οι «κιτρινόμαυροι» έστησαν χορό με τον φροντιστή της ομάδας, Δημήτρη Τσακίρη, να βρίσκεται στο επίκεντρο της γιορτής, ενώ αποθεώθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Καρυπίδης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS