Champions League: Ιστορία έγραψε η Μάντσεστερ Σίτι - Τη Δευτέρα πανηγυρίζει την κατάκτηση του τρεμπλ

Champions League: Ιστορία έγραψε η Μάντσεστερ Σίτι - Τη Δευτέρα πανηγυρίζει την κατάκτηση του τρεμπλ

Ιστορία έγραψε η Μάντσεστερ Σίτι χθες αφού όχι μόνο κατέκτησε το Champions League επικρατώντας της Ίντερ με 1-0 αλλά έκανε και το περίφημο τρεμπλ και όπως είναι φυσικό ετοιμάζει στο… σπίτι της φιέστα για τον κόσμο της.

Συγκεκριμένα οι «πολίτες» ενημέρωσαν μέσω των social media τον κόσμο τους πως έχουν ετοιμάσει παρέλαση με ανοιχτό λεωφορείο στο κέντρο του Μάντσεστερ τη Δευτέρα για να γιορτάσουν την κατάκτηση του ιστορικού τρεμπλ.

Στην ενημέρωσή τους, οι ιθύνοντες των «πολιτών» αναφέρουν ότι θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες σήμερα (11/6), για την φιέστα που θα διοργανωθεί ώστε οι φίλοι της ομάδας να γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες που θα αφορούν τη γιορτή των «citizens».

Πάντως όπως και να έχει η Μάντσεστερ Σίτι φέτος ολοκλήρωσε μία φοβερή και τρομερή χρονιά αποδεικνύοντας πως είναι η καλύτερη παντού αφού κατέκτησε πρωτάθλημα, FA Cup αλλά και το πρώτο Champions League της ιστορίας της.

Η ενημέρωση της Σίτι για το τρεμπλ και τη φιέστα:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ