Μπέικον: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον αδερφό του

Μπέικον: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον αδερφό του

Νεκρός βρέθηκε ο Ραχίμ Μπέικον, αδερφός του Ντουέιν, τα ξημερώματα της 28ης Ιουλίου μετά από πυροβολισμό σε πάρτι που διοργανώθηκε στη Φλόριντα.

Ο Ντουέιν Μπέικον διοργάνωσε ένα πάρτι στη Φλόριντα, το οποίο τελικά οδήγησε στον θάνατο του αδερφού του Ραχίμ. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Ιουλίου.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου στον οποίο διοργανώθηκε το πάρτι, παρακίνησε τους πάντες να αποχωρήσουν για να σεβαστούν τις ώρες κοινής ησυχίας. Ωστόσο κάποιοι δεν τον άκουσαν και ξεκίνησε ένας τσακωμός.

Δέκα λεπτά αργότερα ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ο Ραχίμ Μπέικον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Ο αδερφός του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων ήταν ράπερ, γνωστός και ως «350Heem».

Οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε σύλληψη ενός υπόπτου, ενώ το όπλο που φέρεται να είχε στην κατοχή του ο συλληφθέντας ήταν κλεμμένο από το 2015.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ