Basket League: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι των τελικών στο ΣΕΦ

Basket League: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι των τελικών στο ΣΕΦ

Ντέρμπι «αιωνίων»… πράξη πρώτη. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (4/6, 21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με για τον πρώτο τελικό των δύο ομάδων με φόντο την κατάκτηση της Basket League.

Οι δύο αντίπαλοι αφήνουν πίσω τους όλα όσα έγιναν μέσα στη σεζόν και πλέον θα κοντραριστούν για το ποια ομάδα θα ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι μεν Ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως επιτυχημένη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να σπάσουν το αρνητικό σερί που έχουν με τους Πειραιώτες (13-0) και εν τέλει να είναι εκείνοι που θα σηκώσουν την κούπα.

Μπλακ και Γκουντάιτις

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε χθες (3/6) τον Ταρίκ Μπλακ να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και να τίθεται κανονικά στη διάθεσή του έχοντας συνεπώς όλους τους παίκτες πανέτοιμους για το ντέρμπι.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στο… στρατόπεδο του Χρήστου Σερέλη, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τον Αρτούρας Γκουντάιτις να προπονείται κανονικά, μετά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, και να δηλώνει παρών για την αναμέτρηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS