Αντιδράσεις και προβληματισμός για το όριο των 1.000 φιλάθλων στα γήπεδα - «Δύο μέτρα και δύο σταθμά»

Αντιδράσεις και προβληματισμός για το όριο των 1.000 φιλάθλων στα γήπεδα - «Δύο μέτρα και δύο σταθμά»

Αντικείμενο συζήτησης στα social media και όχι μόνο έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η αμφιλεγόμενη απόφαση της κυβέρνησης για όριο 1.000 θεατών στα γήπεδα της χώρας και 10% πληρότητα στις εξέδρες, στο πλαίσιο των μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας, την ώρα που τα κλαμπ και τα νυχτερινά κέντρα (κλειστοί χώροι) «βράζουν».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, «η κυβέρνηση έχει πετάξει την μπάλα έξω από το γήπεδο και ουδείς μπορεί να αντιληφθεί γιατί γίνεται η διάκριση στο ποδόσφαιρο».

«Λάθος το μήνυμα»
Παράλληλα, όπως τόνισε ο διευθυντής των Παραπολιτικών 90,1, Παναγιώτης Τζένος, «δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί τα μέτρα θα ισχύουν από τις 3 του μηνός». Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει αντίφαση σε πολλές πλευρές των μέτρων και επικρατεί πλέον έντονος προβληματισμός, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο λάθος στο μήνυμα από την πλευρά της κυβέρνησης. «Φαίνεται ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, δεν υπάρχει σχεδιασμός», είπε χαρακτηριστικά, αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατεί.

Προτάσεις και επιμονή
Πάντως ο κ. Καραπαπάς αποκάλυψε ότι μετά τη σύσκεψη της Σούπερ Λιγκ, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3, θα κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις για την αύξηση του αριθμού των θεατών στα γήπεδα. Την ίδια ώρα πάντως, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επέμενε στην αρχική του απόφαση για τα γήπεδα…

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ