Παπαθανάσης: Μέσα στην εβδομάδα η ανακοίνωση των αποφάσεων για το λιανεμπόριο

Παπαθανάσης: Μέσα στην εβδομάδα η ανακοίνωση των αποφάσεων για το λιανεμπόριο

Μέσα στις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τη λειτουργία του λιανεμπορίου, σύμφωνα με το Νίκο Παπαθανάση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε ότι «πρόθεση μας είναι να γίνει επιστροφή στην αγορά με την μέθοδο του click away», προσθέτοντας ότι «γνωρίζουμε ότι ανοίγουν δημοτικά και νηπιαγωγεία από την Δευτέρα, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα, βλέπουμε τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα, με τα τοπικά lockdown».

Επιπλέον, ο κ. Παπαθανάσης συμπλήρωσε ότι όσες παραγγελίες εκκρεμούν με την μέθοδο του click away, εφόσον ανοίξει πάλι η αγορά από την Δευτέρα με την εν λόγω μέθοδο, θα μπορούν να ολοκληρωθούν, προσθέτοντας ότι σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει η παράδοση στον καταναλωτή να γίνει μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών.

Σε ό,τι αφορά παράπονα καταναλωτών για την εξυπηρέτηση τους από εταιρείες και καταστήματα, λόγω του τελευταίου lockdown, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επανέλαβε ότι είναι στην διάθεση όλων για καταγγελίες το τηλεφωνικό κέντρο του Υπουργείου, στον αριθμό 1520.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS