Νέα πρόκληση Τουρκίας: Προβοκατόρικη η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Γαύδο

Νέα πρόκληση Τουρκίας: Προβοκατόρικη η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Γαύδο

 Πρόκειται για ρεπορτάζ που δημοσιεύει ο τουρκικός φιλοκυβερνητικός τηλεοπτικός σταθμός Haber Global

Ιδιαίτερα προκλητικό είναι το ρεπορτάζ που παρουσιάζει την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γαύδο, ως προβοκάτσια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ρεπορτάζ που δημοσιεύει ο τουρκικός φιλοκυβερνητικός τηλεοπτικός σταθμός Haber Global.

Ένα από τα νησιά με αμφισβητήσιμο καθεστώς είναι η Γαύδος, αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Haber Global, τονίζοντας ότι σημερινή επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί, ενόψει των Θεοφανείων, είναι προβοκατόρικη.

Μάλιστα, εξηγεί και τον λόγο στους Τούρκους τηλεθεατές, λέγοντας πως πρόκειται για ένα από τα νησιά με αμφισβητήσιμο καθεστώς, το οποίο η Ελλάδα εξόπλισε.

«Για ποιον λόγο όμως ο Μητσοτάκης δεν θέλει οι ημερομηνίες των εκλογών σε Ελλάδα και Τουρκία να είναι κοντά;», αναρωτιέται η δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού.

«Διότι στην Ελλάδα, στο διάστημα του 1,5 μηνός ανάμεσα στις δύο εκλογές, θα υπάρχει υπηρεσιακή κυβέρνηση. Ο Μητσοτάκης ανησυχεί πως η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα είναι αδύναμη και ανίσχυρη απέναντι στην Τουρκία», απαντάει η ίδια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ