Κυριάκος Μητσοτάκης από Πειραιώς: Από αύριο ξεκινά σκληρή δουλειά – Είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων

Κυριάκος Μητσοτάκης από Πειραιώς: Από αύριο ξεκινά σκληρή δουλειά – Είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους συγκεντρωμένους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής εξερχόμενος από τα γραφεία της Πειραιώς μετά την μεγάλη νίκη του κόμματός του στις σημερινές εκλογές.

«Για δεύτερη συνεχόμενη φορά όλη η ΕΛλάδα είναι ξανά μπλε. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα κομματικά στελέχη. Ξέρω πόσο κουραστήκατε όμως σήμερα το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειές μας. Ο λαός μας εμπιστεύτηκε με άνετη πλειοψηφία και μας έδωσε ισχυρή εντολή να πάμε μπροστά και να βαδίσουμε στον δρόμο της πρόοδου και της κοινωνικής συνοχής».

«Για μένα η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα συγκινητική» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης τον οποίο οι συγκεντρωμένοι διέκοπταν με τη φράση «είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός».

«Για πρώτη φορά η ΝΔ μετά από μια 4ετια κυβέρνησης κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά της. Αυτοί που πετύχαμε είναι να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο του διχασμού και της τοξικότητας που άνοιξε πριν από μια 10ετια. Θέλω να ξέρετε ότι η ευθύνη που αισθάνομαι στους ώμους μου είναι πολύ βαριά. Σήμερα γιορτάζουμε και αυριο σηκώνουμε τα μανίκια για σκληρή δουλειά»

«Η ΝΔ είναι σήμερα το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Προσέξτε, έχουμε ακριβώς τον ίδιο αριθμό βουλευτών που είχαμε το 2019 μόνο που η διαφορά με τον βασικό αντίπαλο είναι 24 μονάδες ενώ τότε ήταν 8» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Όμως προσέξτε αυτή η πολιτική κυριαρχία δεν είναι σημάδι αλαζονείας, ούτε λευκή επιταγή. Ζητώ από όλους να είμαστε προσγειωμένοι. Οι πολίτες έχουν προβλήματα που πρέπει να επιλύσουμε. Σήμερα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα εκπληρώσω τις προσδοκίες και όσων δεν μας ψήφισαν. Με γνώμονα την ενότητα θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών όπως το κάναμε και την προηγούμενη φορά».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι. Η ΝΔ απέδειξε ότι και όντας στην κυβέρνηση μπορεί να έχει το καλύτερα οργανωμένο κόμμα που απέδειξε τις δυνατότητές του» ο οποίος εξέφρασε την έκπληξή του για τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν έξω από το γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

«Το μπλε είναι το χρώμα της σημαίας, του ουρανού, της θάλασσας, το χρώμα της ελπίδας και της σωφροσύνης» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης στο σύνθημα «ολη η Ελλάδα είναι μπλε».

«Από αύριο ξεκινά η σκληρή δουλειά για να πάμε την Ελλάδα πιο ψηλά» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν μέσω επευφημιών και αποθέωσης από τους συγκεντρωμένους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.«Σας θυμίζω ότι έχουμε δημοτικές εκλογές και μετά ευρωεκλογές» ήταν οι τελευταίες λέξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αποχωρώντας από την Πειραιώς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ