Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή: Αυτοδύναμη ΝΔ για αυτοδύναμη Ελλάδα

Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή: Αυτοδύναμη ΝΔ για αυτοδύναμη Ελλάδα

«Οχι» σε πολιτική παραλυσία με πιθανή αταίριαστη συνεργασία

Ως την κρισιμότερη μάχη της μεταπολίτευσης περιέγραψε τις εκλογές της 21ης Μαΐου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Στην εισαγωγή της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τη φράση «Αυτοδύναμη ΝΔ για αυτοδύναμη Ελλάδα» για να προσθέσει αφήνοντας αιχμές για την περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης ηττημένων: «Για να μπορέσουμε να ξαναπιάσουμε το νήμα της δημιουργίας, χωρίς όμως τον κίνδυνο της ακυβερνησίας και μακριά από τα βαρίδια μιας πολιτικής παραλυσίας με τη μορφή μιας πιθανής αταίριαστης συνεργασίας».

«Είμαι σίγουρος ότι αυτή εκστρατεία θα φέρει τελικά την πολυπόθητη αυτοδυναμία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος έκανε έναν μίνι απολογισμό της τετραετίας που κυβέρνησε τη χώρα.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στις αυξήσεις που δόθηκαν μετά από 12 χρόνια στους συνταξιούχους, στις αυξήσεις που δόθηκαν στον κατώτατο μισθό, στην αντιμετώπιση της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, μειώνοντας ταυτόχρονα το δημόσιο χρέος και φέρνοντας την Ελλάδα σε ρυθμό ανάπτυξης, «ένα βήμα πριν την επενδυτική βαθμίδα».

Δείτε την ομιλία:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ