ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Αν ήταν υπουργός Υγείας ο Πολάκης, θα είχαμε πεθάνει όλοι!

Ο Παύλος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση εκείνων που αποτελούν και συγκροτούν το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και τόνισε πως η περίπτωση του είναι γραφική και ακραία και πως αν ήταν υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνε όλοι.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα είναι πραγματικά προκλητικό στο όνομα των αγώνων και της Θυσίας των ανθρώπων που αντιστάθηκαν στη Χούντα, κάποια κόμματα όπως το μερα25 το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσκαλούν τους συμπολίτες μας να αγνοήσουν τα μέτρα προστασίας υγείας και της ζωής όλων μας προκειμένου να συμμετάσχουν σε πορείες και επετειακές εκδηλώσεις εν μέσω lockdown και κυρίως εν μέσω πανδημίας. Είναι όχι απλώς προκλητικό, είναι εγκληματικό αυτά τα κόμματα να παριστάνουν ότι έτσι αγωνίζονται και ουσιαστικά να υποδεικνύουν τέτοια προκλητική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή»

Τόνισε μάλιστα πως είναι εγκληματικό τα συγκεκριμένα κόμματα να παριστάνουν ότι αγωνίζονται και να δείχνουν αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή.

Έκανε λόγο ακόμα για ιδιοτελείς και τυχοδιωκτικές πράξεις λέγοντας πως σήμερα είναι μια ιστορικής επέτειος και είναι κρίσιμο να προστατέψουμε τις ζωές όλων.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει καταπατήσει το Σύνταγμα με τον πιο ακραίο τρόπο κάτι που όπως φαίνεται υποστηρίζουν ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25 και μίλησε για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και πολιτικής κεφαλαιοποίησης κάποιων ώστε να θολώσουν το μήνυμα του πολυτεχνείου.

Ακόμα η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης καθώς κάποιοι προσπαθούν να την ελέγξουν και ανέφερε πως δικαστικοί λειτουργοί είναι πρόθυμοι να ελεγχθούν.

Διερωτήθηκε μάλιστα γιατί ο αρχηγός της Αστυνομίας εξέδωσε την εντολή για απαγόρευση των συναθροίσεων και είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παράγοντας αντιπολίτευσης. Κατηγόρησε παράλληλα το ΚΚΕ πως ανησυχεί μήπως και καταρρεύσει το σάπιο σύστημα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS