«Κλείνει» η ομάδα Ανδρουλάκη - Πρόεδρος Κ.Ο. ο Κατρίνης - Ποιοι αναλαμβάνουν τις καίριες θέσεις

«Κλείνει» η ομάδα Ανδρουλάκη - Πρόεδρος Κ.Ο. ο Κατρίνης - Ποιοι αναλαμβάνουν τις καίριες θέσεις

«Κλείνει» η «ομάδα κρούσης» που θα εκπροσωπεί τον Νίκο Ανδρουλάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, Πρόεδρος της ΚΟ φαίνεται ότι οριστικοποιήθηκε και αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κατρίνης, ενώ πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος παραμένει ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Αυτή τη στιγμή γίνεται ραντεβού μεταξύ Ανδρουλάκη - Καστανίδη το όνομα του οποίου συζητείται για τη θέση του β’ κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Αναφέρεται ότι, αν δεν υπάρχει τελικά συμφωνία τότε θα αναζητηθεί άλλο πρόσωπο (ίσως ο Γιώργος Φραγγίδης που στήριξε Ανδρουλάκη ή ο Γιώργος Μουλκιώτης από την πλευρά Παπανδρέου).

Τα υπόλοιπα πρόσωπα

Γραμματέας της ΚΟ πιθανότατα αναλαμβάνει η Λίτσα Λιακούλη , που στήριξε ενθέρμως τον Νίκο Ανδρουλάκη ενώ συζητείται το όνομα της Νάντιας Γιαννακοπούλου και της Χαράς Κεφαλίδου (από την πλευρά Λοβέρδου) για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέας της ΚΟ.

Στις 15:00 ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έχει ολοκληρώσει τις επαφές του και θα ανακοινώσει τις εισηγήσεις του στη συνεδρίαση της ΚΟ στις 16:00 όπου θα τεθούν σε ψηφοφορία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ