Γεωργιάδης: Ο αποκλεισμός της αγοράς από το ρωσικό πετρέλαιο θα εκτινάξει τις τιμές

Γεωργιάδης: Ο αποκλεισμός της αγοράς από το ρωσικό πετρέλαιο θα εκτινάξει τις τιμές

Για τις επιπτώσεις στην οικονομία από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τις τιμές – φωτιά στην ενέργεια, αλλά και το επεισόδιο με στελέχη της παράστασης «Οθέλλος» που διαφώνησαν με κίνηση στήριξης της Ουκρανίας μίλησε στoν ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θέλω να ενώσω τη φωνή μου με τους θεατές που αντέδρασαν, είναι ντροπή η αντίδραση του δήθεν καλλιτεχνικού χώρου της χώρας» είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας το πρωτόγνωρο το επεισόδιο για την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Για τις δηλώσεις της επίσημης εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μ. Ζαχάροβα, που έκανε λόγο για αντιρωσική πληροφοριακή εκστρατεία που εξαπολύθηκε στην Ελλάδα ο Υπουργός τόνισε ότι η «αξιοπιστία της κυρίας είναι μηδέν».

Για την ακρίβεια και συγκεκριμένα για τις τιμές φωτιά σε καύσιμα και σιτάρι ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως «οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες με απρόβλεπτο το μέλλον".

Ο πλήρης αποκλεισμός από την Ευρώπη της αγοράς από το ρωσικό πετρέλαιο θα εκτινάξει τις τιμές σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Παράλληλα εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Ευρώπη θα στηρίξει την ενεργειακή κρίση που μαστίζει και την Ελλάδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS