«Φρένο» στα σενάρια ανασχηματισμού βάζει ο Μητσοτάκης: Δεν θα κάνω διορθωτικές αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες

«Φρένο» στα σενάρια ανασχηματισμού βάζει ο Μητσοτάκης: Δεν θα κάνω διορθωτικές αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες

Τον έλεγχο της πολιτικής κατάστασης δείχνει ότι έχει στα χέρια του Κυριάκος Μητσοτάκης και ενώ μέχρι και πριν από λίγο όλα έδειχναν ότι θα υπάρξουν άμεσα αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, ωστόσο φαίνεται ότι ο χρονικός ορίζοντας δεν είναι προσδιορισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, τόνισε σε συνεργάτες του ότι δεν πρόκειται να κάνει ανασχηματισμό τις επόμενες εβδομάδες. Η χρονική τοποθέτηση ωστόσο δεν αναιρεί την αρχική δήλωση του πρωθυπουργού ότι θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις στην κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε σε συναγερμό το πολιτικό σκηνικό μιλώντας από το Ισραήλ για διορθωτικές κινήσεις στο κυβερνητικό σχήμα, επιβεβαιώνοντας στην ουσία και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη που προσδιόρισε αλλαγές μετά την 1η Ιουλίου.

 Ο πρωθυπουργός προφανώς θέλοντας να φρενάρει το ενδεχόμενο να πάει πίσω το κυβερνητικό έργο εν μέσω μιας σεναριολογιάς περί ανασχηματισμού, έδωσε μια πιο ξεκάθαρη απάντηση, ως προς το χρόνο που θα γίνει αυτός.

Πάντως, είναι γεγονός ότι η απόφαση έχει παρθεί και ότι στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη ήδη έχουν οριστικοποιηθεί οι διορθωτικές κινήσεις με τις οποίες αναμένεται να ανανεώσει την κυβέρνησή του. Απλά αυτές δεν θα είναι άμεσες. Από Σεπτέμβρη ίσως και βλέπουμε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS