Κασσελάκης σε Τσακαλώτο και Πέρκα: Δώστε τις έδρες πίσω στο κόμμα, σεβαστείτε τη βάση του κόμματος

Κασσελάκης σε Τσακαλώτο και Πέρκα: Δώστε τις έδρες πίσω στο κόμμα, σεβαστείτε τη βάση του κόμματος

Η τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη κατά τη δεύτερη μέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπή του κόμματος.

Με πυρά κατά της "Ομπρέλας" η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Κεντρική Επιτροπή.

Με αφορμή την ηχηρή αποχώρηση της "Ομπρέλας" ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ζήτησε από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα να παραδώσουν τις έδρες του, όπως και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

«Πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές» ανέφερε κατά τη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης αναφέροντας ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος για δημοψήφισμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη σημερινή του ομιλία-απάντηση στις αποχωρήσεις των στελεχών σημείωσε μεταξύ άλλων πως πλέον δεν υπάρχει λόγος δημοψηφίσματος καθώς οι όσοι αποχωρούν πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους, όπως και ο Στέλιος Κούλογλου από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σας καλώ όλους και όλες να αναλάβετε τις ευθύνες σας» σημείωσε.

Στην σύντομη δευτερολογία του, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα να σεβαστούν τη βάση του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σεβαστείτε τον κώδικα δεοντολογίας τον οποίο υπογράψατε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ