Τετ α τετ Κασσελάκη-Τσακαλώτου: «Πάρε πίσω τις διαγραφές» -Ξεκινά η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου ΣΥΡΙΖΑ

Τετ α τετ Κασσελάκη-Τσακαλώτου: «Πάρε πίσω τις διαγραφές» -Ξεκινά η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Λίγο πριν τη συνεδρίαση, ο πρόεδρος του κόμματος είχε συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσακαλώτος τόνισε ότι για βελτιωθεί το κλίμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ και να συζητηθεί με ηρεμία το μέλλον του κόμματος χρειάζεται ο Στέφανος Κασσελάκης να αποσύρει τις διαγραφές.

Σύμφωνα, ωστόσο, με όσα διαχέονται από την πλευρά των προεδρικών ο κ. Κασσελάκης δεν πρόκειται να κάνει πίσω σχετικά με τις αποφάσεις για πρόσωπα που με συμπεριφορές που πλήττουν την ενότητα του κόμματος.

Η δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά την συνάντηση με τον Στ. Κασσελάκη:

«Νομίζω ήταν σε πάρα πολύ καλό κλίμα του εξήγησα όμως ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και τα σχέδια που έχει ο ίδιος, τα σχέδια που έχω εγώ, τα σχέδια που έχουν άλλοι δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές. Του είπα ότι κατά την απόψή μου πρέπει να το λύσει αυτό. Με άκουσε νομίζω με θετικό τρόπο. Θα δούμε τι θα κάνει. Νομίζω ότι όταν θα λυθεί αυτό θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση να συζητήσουμε και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και πόσο πιθανή ή μη πιθανή είναι η ενότητα.

Εγώ του ζήτησα να τις πάρει πίσω ή να το λύσει το θέμα. Είπε θα μεριμνήσει. Είπε ότι θα πρέπει να το κοιτάξει σοβαρά».

Η πρώτη του Κασσελάκη στο Εκτελεστικό Γραφείο

Στην Εκτελεστική Γραμματεία συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η Έφη Αχτσιόγλου, η Ρένα Δούρου και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Μια σύνθεση «φιλική» προς τον νέο πρόεδρο, ο οποίος βρίσκεται στη δίνη εσωκομματικών αναταράξεων, ειδικά μετά τις διαγραφές Σκουρλέτη-Φίλη-Βίτσα.

Πηγές της Κουμουνδούρου διαμήνυαν εχθές, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να δίνει τη μάχη ενάντια στην δεξιά και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που με την πολιτική της οδηγεί όλο και περισσότερα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας στο φάσμα της φτωχοποίησης».

«Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον ενωμένο και ανανεωμένο ΣΥΡΙΖΑ από το να δώσει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα, με πρωταγωνιστές όλα τα μέλη του, τους προοδευτικούς πολίτες και όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που επιδιώκουν το τέλος της αντικοινωνικής πολιτικής Μητσοτάκη. Που επιδιώκουν την μεγάλη πολιτική αλλαγή! Αυτή είναι η μοναδική και κύρια μάχη του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ