Άδωνις Γεωργιάδης: Η απόφαση του Ελεγκτικού για δικαστικούς μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη δημοσιονομικό εκτροχιασμό

Άδωνις Γεωργιάδης: Η απόφαση του Ελεγκτικού για δικαστικούς μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη δημοσιονομικό εκτροχιασμό

Τα δικαστήρια δεν μπορούν να ασκούν δημοσιονομική πολιτική, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και τους δημοσιογράφους Χριστίνα Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζο κληθείς να σχολιάσει πρόσφατη δικαστική απόφαση για αύξηση σε δικαστικούς. Η απόφαση αφορά αυτούς που έχουν προσφύγει, τη μελετάμε, σημείωσε, ενώ τόνισε ότι υπάρχει θέμα κοινωνικής δικαιοσύνης.

Όπως είπε σέβομαι πολύ τους δικαστές και συμφωνώ ότι το στάτους τους πρέπει να είναι ψηλά. Το θέμα είναι τι μπορεί να είναι, συμπλήρωσε.

Δεν θα εφαρμοστεί σε όλους, δεν υπάρχουν τα λεφτά, είπε ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς όπως εξήγησε αυτό θα οδηγούσε σε πλήρη δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας.

Όλα θέλουν ένα μέτρο στη ζωή, δε θέλω να κατηγορήσω την απόφαση είπε σε άλλο σημείο.

Οι βουλευτές ψηφίσαμε να παραιτηθούμε από τα αναδρομικά μας, το κάναμε γιατί θέλαμε να δείξουμε στην κοινωνία ότι όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη, είπε σε άλλο σημείο.

Στο τέλος το κράτος πληρώνει αυτά που έχει, υπογράμμισε.

Eξετάζουμε πώς μπορούμε να ρυθμίσουμε δικαιότερα, την εισφορά αλληλεγγύης ανέφερε ερωτηθείς σχετικά ενώ τόνισε ότι σκοπός μας είναι να μηδενιστούν οι εκκρεμείς συντάξεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ