Καλάθι του Πάσχα – Καλάθι του νονού: Αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις - Τι θα περιλαμβάνουν

Καλάθι του Πάσχα – Καλάθι του νονού: Αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις - Τι θα περιλαμβάνουν

Στο «καλάθι του Πάσχα» αναφέρθηκε χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος αποκάλυψε πως το «πασχαλινό καλάθι» θα ανακοινωθεί αύριο, Τετάρτη 22/03.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαθανάσης, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ανέφερε πως ετοιμάζεται το «πασχαλινό καλάθι» που θα περιέχει αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, σοκολάτα, ενώ παράλληλα στα σκαριά βρίσκεται και το «καλάθι του νονού».

Μάλιστα, σημείωσε πως φέτος περιμένουμε το Πάσχα χαμηλότερες τιμές από ό,τι είχαμε πέρυσι.

Πρόσθεσε πως την Τετάρτη 22 Μαρτίου, σε συνέντευξη Τύπου, θα ανακοινωθούν επίσημα και τα δύο αυτά καλάθια που έρχονται να δημιουργήσουν ένα ανάχωμα κατά της ακρίβειας και να υποστηρίξουν τα νοικοκυριά, όπως είπε.

Το «καλάθι του νονού»

Από την άλλη, το «καλάθι του νονού/ας», θα θυμίζει εκείνο που εφαρμόστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων, στα καταστήματα παιχνιδιών. Οι κατηγορίες παιχνιδιών που θα περιλαμβάνει αναμένεται μάλιστα είναι παρόμοιες με εκείνες στο «καλάθι του Αγίου Βασίλη». Παράλληλα, θα προστεθούν επίσης οι λαμπάδες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες στο «καλάθι του Αγίου Βασίλη» ήταν: Επιτραπέζια / Παζλ, Παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), Βρεφικά παιχνίδια, Φιγούρες δράσης, Παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), Οχήματα – Τηλεκατευθυνόμενα, Ηλεκτρονικά παιχνίδια, Αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα, Μουσικά παιχνίδια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ