Ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης

Ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης

Πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την τσέπη μας δόθηκαν μέσα από την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τα επιχειρηματικά δάνεια όσων έχουν πληττόμενες ή κλειστές επιχειρήσεις.

Τι ισχύει για την αναστολή πληρωμής δόσεων για δάνεια πρώτης κατοικίας και ποια είναι τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας αναφορικά με τις τράπεζες.

Η φοροτεχνικός Σάντρα Γεράγγελου εξήγησε ποιοι δικαιούνται μείωση ενοικίων 80% Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Ενώ ο εργατολόγος Γιάννης Μαυρωνάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες εργαζομένων σε αναστολή για προσπάθειες υφαρπαγής του επιδόματος αναστολής από τους εργοδότες τους.

Επίδομα θέρμανσης

Ανοίγει εντός της εβδομάδας η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Γιώργος Ασμάτογλου τονίζει ότι οι καταναλωτές θα επιδοτηθούν για τις ποσότητες πετρελαίου που έχουν αγοράσει από την αρχή της περιόδου ενώ η επιδότηση θα περιλαμβάνει και το πετρέλαιο που θα προμηθευθούν έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης κυμαίνεται στα 85 λεπτά και καλό είναι, όπως συνέστησε ο κ. Ασμάτογλου, οι καταναλωτές να κάνουν τις προμήθειες τους διότι υπάρχει ανοδική πορεία στην τιμή.

Στο μεταξύ θέτει το ζήτημα της μεγάλης πτώσης ζήτησης στις βενζίνες, λόγω καραντίνας. Όπως αναφέρει, η μείωση μεσοσταθμικά φθάνει στα μεγάλα αστικά κέντρα στο 60%.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ