H Daily Mail ξεμπροστιάζει ζευγάρι Βρετανών τζαμπατζήδων -Έφευγαν από εστιατόρια στην Κρήτη χωρίς να πληρώσουν
Φωτογραφίες: Facebook / Google Street View

H Daily Mail ξεμπροστιάζει ζευγάρι Βρετανών τζαμπατζήδων -Έφευγαν από εστιατόρια στην Κρήτη χωρίς να πληρώσουν

Ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών που έκανε διακοπές στην Κρήτη κατηγορείται ότι «την κοπάνησε» από τουλάχιστον τρεις ταβέρνες χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό.

Αντιγράφοντας τους Ιταλούς τζαμπατζήδες που «φέσωσαν» πρόσφατα εστιατόριο στην Αλβανία, το ζευγάρι των Βρετανών -αγνώστων στοιχείων- φέρονται να απολάμβαναν το φαγητό και τα ποτά, προτού διαμαρτυρηθούν μεγαλόφωνα για την ποιότητα του γεύματος και σηκωθούν να φύγουν από τρεις ταβέρνες στην περιοχή του χωριού Κουτουλουφάρι στη Βόρεια Κρήτη.

Daily Mail kriti 0509

Το τελευταίο τους «χτύπημα» πιστεύεται ότι ήταν στο εστιατόριο των Ariadni Apartments, που φημίζεται για τα θαλασσινά, την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τις πίτσες του. Οργισμένο μέλος του προσωπικού ανήρτησε τη φωτογραφία των Βρετανών στο Facebook σημειώνοντας στη συνοδευτική λεζάντα: «Προσέχετε αυτό το ζευγάρι. Όταν τελειώσουν το γεύμα τους, αρνούνται να πληρώσουν τον λογαριασμό. Είμαστε το τρίτο μέχρι στιγμής εστιατόριο όπου εφήρμοσαν αυτή την τακτική. Πάλι καλά που οι ιδιοκτήτες εστιατορίων στο χωριό επικοινωνούν μεταξύ τους και ξέρουμε τι να περιμένουμε».

Οργή Βρετανών παραθεριστών για τους «τζαμπατζήδες» συμπατριώτες τους

Η ανάρτηση στην ομάδα Koutouloufari For Ever στο Facebook προσείλκυσε πάνω από 200 σχόλια, μεταξύ άλλων και από Βρετανούς παραθεριστές και μόνιμους κατοίκους της Κρήτης, που κατηγορούν το ζευγάρι ότι ντροπιάζει τη Βρετανία.

«Τόσο όμορφοι άνθρωποι και μέρος. Ντροπή σας!», σχολίασε μια γυναίκα. Κι ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε οργισμένος: «Είναι αηδιαστικό. Πώς μπορεί να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο στους αξιαγάπητους ανθρώπους της περιοχής... Τέτοιοι άνθρωποι είναι που ντροπιάζουν εμάς τους Άγγλους».

Σύμφωνα με την Daily Mail, μια γυναίκα ανέφερε στο Facebook ότι κατά τη γνώμη της το ζευγάρι των Βρετανών επέστρεψε την περασμένη Τρίτη στη Βρετανία. Αφού είδε τη φωτογραφία του ζευγαριού, είπε πως είχε δει τον άνδρα στην περιοχή του λιμανιού της Χερσονήσου, που είναι κοντά στο Κουλουφάρι και φημίζεται για τις ήσυχες παραλίες και τις αρχαιότητές του. «Ήμασταν στη Χερσόνησο μέχρι τις 29 Αυγούστου. Είμαι σίγουρη ότι τον είδα τουλάχιστον μία φορά στη Χερσόνησο την εβδομάδα που ήμασταν εκεί και την τελευταία μέρα (29η). Είμαι σίγουρη πως ο σύντροφός μου του μίλησε ενώ περιμέναν έξω από ένα εστιατόριο (στάση λεωφορείου 22) για τη μεταφορά μας. Ήταν πολύ μεθυσμένος, έτρωγε κι έπινε στο εστιατόριο και ανέφερε ότι θα έφευγε αργότερα την ίδια μέρα» είπε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ