Βραζιλία: Αστυνομικός πυροβόλησε στο πόδι ποδοσφαιριστή!

Βραζιλία: Αστυνομικός πυροβόλησε στο πόδι ποδοσφαιριστή!

Η Βραζιλία διακρίνεται και για το ποδόσφαιρό της, αλλά και για τις βίαιες εικόνες που μπορεί προκληθούν από αυτό. Σαν και το περιστατικό που συνέβη σε έναν αγώνα, όπου αστυνομικός πυροβόλησε στο πόδι έναν ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα όλα έγιναν στην αναμέτρηση της Γκρέμιο Ανάπολις κόντρα στη Σέντρο Οέστε για τη δεύτερη κατηγορία του περιφερειακού πρωταθλήματος της Γκοϊανία.

Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του ματς που βρήκε νικήτρια με 2-1 τη Σέντρο Οέστε, υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας.

Κάτι που όμως δεν έφερε αποτέλεσμα, καθώς τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Συγκεκριμένα, ένας εκ των αστυνομικών πυροβόλησε στο πόδι τον τερματοφύλακα της Γκρέμιο Ανάπολις, Ραμόν Σόουζα, κλιμακώνοντας την ένταση.

Μετά τον πυροβολισμό ο νεαρός τερματοφύλακας κούτσαινε εμφανώς, με την ομάδα του να δίνει στη συνέχεια φωτογραφίες από τη μεταφορά του σε νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί το τραύμα του.

Η Γκρέμιο Ανάπολις έκανε λόγο για εγκληματική πράξη

Η Γκρέμιο Ανάπολις στην οποία αγωνίζεται ο Σόουζα έκανε λόγο για "εγκληματική πράξη" του αστυνομικού ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

Από την πλευρά της η στρατιωτική αστυνομία της περιοχής Goias στην οποία συνέβη το περιστατικό ξεκίνησε έρευνα μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού.

"Η αστυνομία επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή της για εφαρμογή του νόμου και τονίζει ότι δεν εγκρίνει κάθε εσφαλμένη συμπεριφορά των μελών της", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ