«Βουτιά» θανάτου για τον ιδρυτή της Fandango – Έπεσε από τον 20ο όροφο ξενοδοχείου, αναφορές ότι άφησε σημείωμα

«Βουτιά» θανάτου για τον ιδρυτή της Fandango – Έπεσε από τον 20ο όροφο ξενοδοχείου, αναφορές ότι άφησε σημείωμα

Σοκ έχει προκαλέσει η «βουτιά» θανάτου του 64χρονου J. Michael Cline, συνιδρυτή της εταιρείας έκδοσης εισιτηρίων ταινιών Fandango. Ο πατέρας έξι παιδιών πήδηξε από τον 20ο όροφο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Ο J. Michael Cline φέρεται να πήδηξε από το ψηλό κτίριο, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί σε μια αυλή στον τρίτο όροφο και να τραυματιστεί θανάσιμα, το πρωί της Τρίτης.

Η επιχείρηση του Cline είχε δυσκολευτεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν οι κινηματογράφοι έκλεισαν ή ακολούθησαν αυστηρούς περιορισμούς στον αριθμό των επιτρεπόμενων θεατών για σχεδόν δύο χρόνια.

Ο Cline λέγεται ότι άφησε ένα σημείωμα πριν αυτοκτονήσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευτεί το περιεχόμενο του σημειώματος.

Η περιουσία του Cline περιλαμβάνει σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στα Χάμπτονς στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, στο Γκρίνουιτς, στο Κονέκτικατ και στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Ένα από τα σπίτια περιλαμβάνει μια έπαυλη 20,75 εκατομμυρίων δολαρίων δίπλα στη λίμνη, που αγόρασε κατά τη διάρκεια της πανδημίας τον Δεκέμβριο του 2020, αναφέρει το Palm Beach Daily News.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία Fandango είχε δοκιμαστεί έντονα λόγω των lockdown εν μέσω πανδημίας. Η εταιρεία ανέφερε απώλεια κερδών το 2023.

Ο Cline, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την σύζυγό του, Pamela, για σχεδόν 30 χρόνια αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Cornell και απέκτησε MBA από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Ήταν επίσης εκτελεστικός πρόεδρος της Juxtapose – μιας άλλης εταιρείας που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ