Η ανατριχιαστική ανάρτηση της 25χρονης Βρετανής πριν το τριπλό έγκλημα -Είχε χωρίσει τον δολοφόνο

Η ανατριχιαστική ανάρτηση της 25χρονης Βρετανής πριν το τριπλό έγκλημα -Είχε χωρίσει τον δολοφόνο

Η Λουίζ Χαντ, κόρη του σχολιαστή του BBC η οποία δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα και την αδερφή της, από τον πρώην της είχε κάνει μια ανατριχιαστική ανάρτηση.

Η κόρη του Τζον Χαντ, γνωστού σχολιαστή αγώνων του BBC είχε κάνει μια ανάρτηση στο X, επαινώντας τις «γυναίκες που φεύγουν» για τη «δύναμή» τους, προφανώς μια δήλωση με προσωπική αναφορά.

Η νεαρή είχε χωρίσει με τον φίλο της Κάιλ Κλίφορντ πριν λίγες ημέρες.

Η Λουίζ Χάντ φέρεται να είχε σχέση με τον Κάιλ, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από πανεθνικό ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αρχές εναντίον του, ύστερα από την τριπλή δολοφονία στο σπίτι της οικογένειας Χαντ, χρησιμοποιώντας μια βαλλίστρα. Ο δράστης ήταν εξαρχής ο βασικός ύποπτος του στυγνού εγκλήματος, ενώ την πορεία και βιντεοσκοπημένο υλικό από κάμερες ασφαλείας επιβεβαίωνε την παρουσία του στον τόπο του εγκλήματος.

Η 25χρονη Λουίζ φέρεται να δέθηκε και να σκοτώθηκε με βαλλίστρα μαζί με τη μητέρα της Κάρολ, 61 ετών, και την αδελφή της Χάνα 28 ετών, στο σπίτι τους στο Bushey, στο Hertfordshire, το βράδυ της Τρίτης. Ο Κάιλ, 26 ετών φέρεται να χώρισε με την Λουίζ την περασμένη εβδομάδα και βρέθηκε κρυμμένος και τραυματισμένος σε ένα νεκροταφείο στο Enfield το απόγευμα της Τετάρτης, αφού φαίνεται να αυτοπυροβολήθηκε με την βαλλίστρα του.

Η ανάρτηση της Λουίζ για τις γυναίκες που έχουν τη δύναμη να φύγουν

Η Λουίζ, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ είχε χωρίσει με τον 26χρονο και αναδημοσίευσε την τελευταία της ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X στις 3 Ιουλίου, όπου έγραφε:

«Θαυμάζω τις γυναίκες που φεύγουν, δεν με νοιάζει αν είναι η πρώτη ή η 12η φορά, το θαυμάζω. Δεν με νοιάζει αν ο κόσμος σε αποκαλούσε ηλίθια για 11 χρόνια αλλά στον 12ο χρόνο αποφάσισες ότι έφτασε η στιγμή. Χρειάζεται πολλή δύναμη για να κάνεις το βήμα. Χρειάζεται ΠΟΛΛΗ αυτοαγάπη για να διαλέξεις τον εαυτό σου».

Σοκ στη Βρετανία για το στυγνό έγκλημα

Ο 77χρονος γείτονας της που ακούσει στο όνομα Νίκολας, δήλωσε ότι η Λουίζ είχε μείνει αναστατωμένη μετά τον χωρισμό της με τον φίλο της, με αποτέλεσμα να τρακάρει το αυτοκίνητό της την περασμένη εβδομάδα, σε ένα στύλο έξω από το σπίτι της.

Είπε: «Η Λουίζ ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι. Είχε μια επιχείρηση καλλωπισμού σκύλων από το σπίτι».

«Άκουσα ότι χώρισε από ένα φίλο της την περασμένη εβδομάδα και ήταν πολύ αναστατωμένη γι' αυτό. Τόσο πολύ που οδηγούσε στο σπίτι της κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα και έπεσε πάνω σε έναν ξύλινο τηλεγραφικό στύλο όχι μακριά από το σπίτι».

Συνέχισε: «'Ένας άλλος φροντιστής σκύλων - που ήταν φίλος της- μου είπε ότι η πόρτα του αυτοκινήτου της είχε σπάσει εξαιτίας της σύγκρουσης».

Ο γείτονας πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν ήταν ο φίλος της, αλλά να το θέσω έτσι, μερικοί από τους περιπατητές των σκύλων μου είπαν ότι είχε ένα τραυματικό τρακάρισμα λόγω του φίλου της την προπερασμένη εβδομάδα».

Μάλιστα, η μητέρα της Λουίζ, η 61χρονη Κάρολ, η οποία βρήκε κι αυτή τραγικό θάνατο από τον Κάιλ, έλεγε στους φίλους της στο τοπικό γυμναστήριο ότι η μικρότερη κόρη της είχε εμπλακεί σε έναν «βρώμικο χωρισμό» με τον φίλο της.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ