Σοκ στη Βραζιλία: Τρένο παρέσυρε λεωφορείο που κόλλησε στις ράγες και σκότωσε 37χρονη επιβάτιδα [βίντεο]

Σοκ στη Βραζιλία: Τρένο παρέσυρε λεωφορείο που κόλλησε στις ράγες και σκότωσε 37χρονη επιβάτιδα [βίντεο]

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 37χρονη γυναίκα στη Βραζιλία όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε κόλλησε σε σιδηροδρομικές γραμμές και παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο.

Όπως μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, αλλά και τοπικά μέσα ενημέρωσης, η άτυχη γυναίκα εκτοξεύτηκε από το λεωφορείο μετά την πρόσκρουση και διαμελίστηκε από το τρένο. Η 37χρονη Julia de Albuquerque Violato είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο για να αφήσει ρούχα σε κατάστημα στην Μπραζίλια.

Το τρένο φαίνεται να κορνάρει δευτερόλεπτα πριν πέσει στο πλάι του λεωφορείου. Το βίντεο που ακολουθεί από την στιγμή της σύγκρουσης, η οποία προκάλεσε και τον θάνατο της 37χρονης γυναίκας προκαλεί σοκ.

Η στιγμή που το τρένο συγκρούεται με το λεωφορείο στη Βραζιλία:

Η 72χρονη μητέρα άτυχης γυναίκας δήλωσε ότι «δεν ήταν ατύχημα, ήταν έγκλημα», κατηγορώντας τον οδηγό του λεωφορείου για αμέλεια.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, το ένα σοβαρά στο κεφάλι, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου είναι σε κατάσταση-σοκ, αφού δεν μπορεί να πιστέψει το πώς συνέβη η αδιανόητη τραγωδία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ