Φρίκη στην Τουρκία: Απήγαγε έναν 12χρονο και τον στραγγάλισε επειδή δεν του έδωσαν τα λύτρα

Φρίκη στην Τουρκία: Απήγαγε έναν 12χρονο και τον στραγγάλισε επειδή δεν του έδωσαν τα λύτρα

Φρίκη προκαλεί η είδηση από τη Μερσίνη της Τουρκίας, για ένα 12χρονο αγόρι που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια ενός επιστάτη, που το απήγαγε ζητώντας λίτρα από την οικογένειά του.

Ο δράστης, που συνελήφθη και έχει ομολογήσει την πράξη του, ζήτησε το ποσό των 400.000 ευρώ από την οικογένεια Σύρων κοσμηματοπωλών. Όταν θεώρησε πως δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει τα λεφτά, στραγγάλισε το 12χρονο παιδί μέχρι θανάτου.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο 12χρονος Χαλέντ Χαγιακέντ εξαφανίστηκε ξαφνικά το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (8/5), ενώ έπαιζε στον κήπο του σπιτιού του.

Τουρκία: Πήρε τηλέφωνο τους γονείς του 12χρονου και ζήτησε λύτρα

Λίγη ώρα αργότερα, ο επιστάτης τηλεφώνησε στην οικογένεια των Σύρων και τους ενημέρωσε πως έχει το παιδί τους. Τους είπε πως θα το απελευθερώσει μόνο εάν του δώσουν 400.000 ευρώ, ενώ τους απείλησε πως θα το σκοτώσει εάν ενημερώσουν την αστυνομία. Μάλιστα, έστειλε στους γονείς φωτογραφία του 12χρονου, δεμένο σε ένα υπόγειο.

Τότε, ο πατέρας του Χαλέντ ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο συγκρότημα όπου διέμενε η οικογένεια, διαπιστώνοντας πως το παιδί δεν είχε φύγει από την περιοχή.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε υπόγειο χώρο του συγκροτήματος και τότε βρήκαν το άψυχο σώμα του παιδιού, τυλιγμένο σε ένα χαλί. Όπως αποδείχθηκε, κλειδί για το υπόγειο είχε μόνο ο επιστάτης, ενώ την ημέρα της απαγωγής, οι κάμερες ασφαλείας ήταν κλειστές.

Τουρκία: Ομολόγησε το φρικτό έγκλημά του ο δράστης

Ο επιστάτης του συγκροτήματος διαμερισμάτων συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και στη συνέχεια ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ