Τουρκία: Προεκλογικό μανιφέστο Κιλιτσντάρογλου μέσω Twitter - Καλεί τους νέους «να ξεριζώσουν το σύστημα»

Τουρκία: Προεκλογικό μανιφέστο Κιλιτσντάρογλου μέσω Twitter - Καλεί τους νέους «να ξεριζώσουν το σύστημα»

Κάλεσμα στους νέους να τον εμπιστευτούν στις επικείμενες εκλογές και να φέρουν την αλλαγή στην Τουρκία, απηύθυνε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε βίντεο που ανέβασε στον προσπωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στο βίντεο, που μέσα σε διάστημα 12 ωρών, παρακολούθησαν πάνω από 36 εκατομμύρια χρήστες, ο υποψήφιος πρόεδρος ίπε χαρακτηριστικά πως «είμαι Αλεβίτης και θέλω να φέρω την αλλαγή στην Τουρκία, να ξεριζώσω το παλιό σύστημα».

«Αγαπημένα μου παιδιά που σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσετε για πρώτη φορά, εγώ είμαι Αλεβίτης. Είμαι ένας αληθινός μουσουλμάνος που μεγάλωσα πιστεύοντας στο δίκαιο. Έχω μια ψυχή που μου έδωσε ο Θεός και δεν θα καταπατήσω το δικαίωμα του ανθρώπου» ανέφερε αρχικά ο Κιλιτσντάρογλου.

«Μπροστά μας έχουμε ένα σημείο καμπής και σε αυτό, έχουμε ανάγκη εσένα, νέε ψηφοφοόρε. Με μια ψήφο σου θα βγάλεις την Τουρκία από τις συζητήσεις για τις αιρέσεις, οι οποίες προκαλούν πόνο, από την Μέση Ανατολή που έχει μετατραπεί σε βούρκο. Θα πας την Τουρκία εκεί που της αξίζει. Από εδώ και πέρα δεν θα μιλάμε για την ταυτότητα των ανθρώπων, αλλά για τις επιτυχίες μας. Από εδώ και πέρα δεν θα μιλάμε για τις διαφορές και τις διχόνοιες, αλλά θα μιλήσουμε για τα κοινά μας όνειρα» συνέχισε.

«Θα συμμετέχεις σε αυτή την εκστρατεία της αλλαγής; Θα σταθείς δίπλα μου σε αυτή την αλλαγή; Σε αυτό το σύστημα που λέει 'ο Αλεβίτης δεν μπορεί', θα μπορέσεις να πεις εσύ πώς μπορεί να γίνει το σωστό, το ηθικό, το έντιμο και το ορθό. Θα απλώσεις το χέρι; Είσαι έτοιμος να ξεριζώσεις οριστικά αυτό το σύστημα που προκαλεί διχόνοια; Ελάτε νέοι να ξεπεράσουμε μαζί αυτό το σημείο καμπής» συμπλήρωσε ο Κιλιτσντάρογλου στο προεκλογικό του μανιφέστο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ