Σύνοδος ΝΑΤΟ: Ρεπόρτερ κατάπιε μύγα on camera [βίντεο]

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Ρεπόρτερ κατάπιε μύγα on camera [βίντεο]

Άτυχη στάθηκε μια ρεπόρτερ την ώρα που ετοίμαζε την ανταπόκρισή από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Βίλνιους, όταν μπήκε μια μύγα στο στόμα της on camera.

Η κρίσιμη σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα του κόσμου και του διεθνή τύπου αλλά δεν λείπουν και οι αστείες στιγμές.

H Deborah Haynes από το Sky News αποκάλυψε ότι παραλίγο να πνιγεί από μια μύγα κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, αναρτώντας την άβολη και ξεκαρδιστική στιγμή.

Σε ένα ξεκαρδιστικό απόσπασμα που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Deborah αναγκάστηκε να γυρίσει μακριά από την κάμερα και να βήξει για να προσπαθήσει να καθαρίσει το λαιμό της μετά την απροσδόκητη διακοπή.

Η στιγμή που η ρεπόρτερ καταπίνει μια μύγα

Το σύντομο κλιπ, το οποίο έχει πλέον πάνω ήδη χιλιάδες προβολές, έδειχνε την Deborah στη μέση του ρεπορτάζ για τη Σύνοδο Κορυφής στη Λιθουανία, πριν ξαφνικά βήξει και γυρίσει μακριά από την κάμερα, λέγοντας σε ένα μέλος του συνεργείου: «Μόλις έφαγα μια μύγα!».

Ευτυχώς είδε την αστεία πλευρά, γράφοντας στη λεζάντα του tweet της: «Μόλις έφαγα μια μύγα»- οι κίνδυνοι της βιντεοσκόπησης ενός τηλεοπτικού ρεπορτάζ τη νύχτα με έντομα να τριγυρίζουν γύρω από το φως #NATOSummit".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ρεπορτάζ ενός παρουσιαστή ειδήσεων διακόπτεται από έντομο, με τη Farah Nasser, της Global National στον Καναδά , να είναι ένα παλιότερο θύμα που η Daily Mail, υπενθύμισε στo δημοσίευμά της.

Μιλώντας αργότερα στο CNN για τη στιγμή, παραδέχτηκε ότι ένιωθε το έντομο να φτερουγίζει στο πίσω μέρος του λαιμού της» και ότι είχε κολλήσει.

Παρά την δυσχερή κατάσταση, η παρουσιάστρια συνέχισε την δουλειά της.

Για το κλιπ που έγινε viral δήλωσε ότι χάρηκε που έκανε τον κόσμο να γελάσει, έστω κι αν αυτό έγινε εις βάρος της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ