Συνελήφθη άνδρας στην Αριζόνα για τον θάνατο της 2χρονης κόρης του -Την άφησε στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα

Συνελήφθη άνδρας στην Αριζόνα για τον θάνατο της 2χρονης κόρης του -Την άφησε στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί στην Αριζόνα, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης του, την οποία φέρεται να άφησε στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα.

Σύμφωνα με τη New York Post, την περασμένη Τρίτη, το κοριτσάκι ηλικίας δύο ετών έμεινε στο αμάξι επί τρεις ώρες, δεμένο στο καθισματάκι του, χωρίς κλιματισμό, την ώρα που η θερμοκρασία είχε φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Ο 37χρονος Christopher Scholtes συνελήφθη έπειτα από βίντεο που τράβηξε γείτονας κι έφτασε στα χέρια των Αρχών, το οποίο έδειχνε το παιδάκι να βρίσκεται κλειδωμένο στο αυτοκίνητο.

ΗΠΑ: Η μητέρα βρήκε το κορίτσι αναίσθητο -Τι υποστηρίζει ο πατέρας

Η αστυνομία κλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν η μητέρα του παιδιού, έφτασε στο σημείο και βρήκε την κόρη της να μην αποκρίνεται μέσα στο αυτοκινητο του συζύγου της, το οποίο ήταν σβηστό χωρίς να λειτουργεί κλιματιστικό.

Η μητέρα της 2χρονης της έκανε ΚΑΡΠΑ, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες και να παραλάβουν το άτυχο κοριτσάκι, οποίο μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο πατέρας φέρεται να ισχυρίστηκε ότι όταν έφτασε στο σπίτι το παιδί κοιμόταν στο ειδικό καθισματάκι και δεν ήθελε να την ξυπνήσε, ενώ υποστήριξε ότι είχε αφήσει ανοιχτό το κλιματιστικό πριν μπει στο σπίτι. Η αστυνομία ωστόσο ερευνά πότε έσβησε το αυτοκίνητο και απενεργοποιήθηκε το κλιματιστικό, οδηγώντας στον τραγικό θάνατο του παιδιού.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ