Σοκ στην Ιταλία: Αεροσκάφος επιδείξεων συνετρίβη σε δρόμο -Ένα 5χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του [βίντεο]

Σοκ στην Ιταλία: Αεροσκάφος επιδείξεων συνετρίβη σε δρόμο -Ένα 5χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του [βίντεο]

Ένα τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα στο Τορίνο της Ιταλίας, σήμερα, απόγευμα Σαββάτου, όταν αεροσκάφος επιδείξεων της Ιταλικής πολεμικής αεροπορίας συνεντρίβη, οδηγώντας στο θάνατο ενός κοριτσιού μόλις 5 ετών.

Το αεροσκάφος του σμήνους επιδείξεων της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες κατέπεσε πάνω σε αυτοκίνητο, προκαλώντας τον θάνατο του 5χρονου κοριτσιού καθώς και τον τραυματισμό του 9χρονου αδερφού του. Οι γονείς τους έχουν, επίσης, τραυματισθεί.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα λίγα λεπτά πριν από προγραμματισμένη επίδειξη του ακροβατικού σμήνους, καθώς τα αεροσκάφη πλησίαζαν στην περιοχή του Βερτσέλι. Το αεροσκάφος, έπεσε πιθανότατα λόγω σύγκρουσης με σμήνος πουλιών γράφουν τα ιταλικά μέσα.

Ο πιλότος κατάφερε να σωθεί χρησιμοποιώντας αλεξίπτωτο, όπως φαίνεται και στο συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψε τη μοιραία πτώση και ανήρτησε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι.

Η ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera μεταδίδει ότι ο αδελφός του μικρού κοριτσιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Regina Margherita για εγκαύματα, η κατάστασή του εκτιμάται ως σοβαρή. Η μητέρα και ο πατέρας, μεταφέρθηκαν επίσης με εγκαύματα Cto και στο San Giovanni Bosco. Ο πιλότος του αεροσκάφους υπέστη επίσης εγκαύματα και μεταφέρθηκε, με και αυτός στο Giovanni Bosco.

«Πρόκειται για μια ανησυχητική είδηση, η οποία μας χτυπά με τρομερό τρόπο», ήταν τα λόγια του δημάρχου του Τορίνο Στέφανο Λο Ρούσο.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε οι οικογένεια ανασηκώθηκε και ανατράπηκε από την έκρηξη, γράφουν τα ιταλικά μέσα. Οι δύο γονείς κατάφεραν να βγουν με ελαφρά τραύματα και εγκαύματα, διασώζοντας τον μεγαλύτερο γιο τους αλλά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο πήρε φωτιά ενώ προσπαθούσαν να σώσουν τη μικρότερη κόρη και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για εκείνη, η οποία βρήκε μοιραίο θάνατο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ