Πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν: Hμουν υποταγμένη, τον φοβόμουν -Τι είπε για τα swingers πάρτι οργίων

Πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν: Hμουν υποταγμένη, τον φοβόμουν -Τι είπε για τα swingers πάρτι οργίων

Η πρώην σύζυγος του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και του αυτοαποκαλούμενου «εθισμένου στο σεξ» Ντομινίκ Στρος Καν αποκάλυψε ότι τον «φοβόταν« κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Η Αν Σινκλέρ, μια διάσημη Γαλλίδα τηλεοπτική δημοσιογράφος, στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της όλο εκείνο το διάστημα της δημόσιας διαπόμπευσης αφότου κατηγορήθηκε το 2011 για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού σε υπηρέτρια ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη.

Αλλά τώρα, η 72χρονη Αν Σινκλέρ, η οποία χώρισε από τον Ντομινίκ Στρος Καν το 2012, είπε ότι φοβόταν να μην δυσαρεστήσει τον σύζυγό της και ήταν υπό την εξουσία του όταν βρέθηκε μπλεγμένος σε σεξουαλικά σκάνδαλα.


«Φοβόμουν μην τον δυσαρεστήσω. Ήμουν υποταγμένη»
«Ήμουν μια γυναίκα δράσης, πήρα συνέντευξη από ισχυρούς ανθρώπους, αλλά μαζί του φοβόμουν τις διαφωνίες και φοβόμουν μην τον δυσαρεστήσω» δήλωσε η Αν Σινκλέρ στο περιοδικό Elle. «Ήμουν υπό την επήρρειά του; Δεν ξέρω, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν υποταγή και αποδοχή».

Ο Ντομινίκ Στρος Καν εμπλέκεται σε μια λίστα σεξουαλικών σκανδάλων από τότε που κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση στην Ναφισάτου Ντιαλό, μια καμαριέρα στο ξενοδοχείο Sofitel στη Νέα Υόρκη, τον Μάιο του 2011. Την εποχή εκείνη, ο Στρος Καν, ένας από τους ισχυρότερους άνδρες στον κόσμο, ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της χώρας του, τη Γαλλία.

Ο Στρος Καν δήλωσε πως ήταν αθώος για τέσσερις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων δύο εγκληματικών σεξουαλικών πράξεων – και καταναγκαστικού στοματικού σεξ-, απόπειρας βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης. Οι ισχυρισμοί της Ντιαλό και ο σάλος που προκλήθηκε, κατέστρεψαν την φήμη και τις πολιτικές του φιλοδοξίες. Αναγκάστηκε, επίσης, να παραιτηθεί από επικεφαλής του ΔΝΤ. Όσο για τις ποινικές κατηγορίες που ασκήθηκαν εναντίον του, απορρίφθηκαν τρεις μήνες μετά τη σύλληψή του.
Η πρώην σύζυγός του φέρεται να είχε πληρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ως εγγύηση για λογαριασμό του και είπε ότι κάθε φορά που αμφισβητούσε τους ισχυρισμούς, κατάφερνε να την πείσει πως ήταν αθώος.

dominik stros kan kamariera sexoualiki parenoxlisi.jpg

Δεν γνώριζε τίποτα για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις
Μέσα από τον σάλο που προκλήθηκε τότε, έγινε γνωστό ότι είχε πάνω από 10 εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του γάμου του. Ομολόγησε ότι παραβρισκόταν συχνά σε όργια και παραδέχθηκε πως ήταν εθισμένος στον τρόπο ζωής των swingers.

Η Άν Σινκλέρ είπε ότι δεν ήξερε για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις και τα όργια που είχε παραβρεθεί, αλλά παραδέχθηκε ότι ήταν σε κατάσταση άρνησης. «Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτώ» είπε η Αν Σινκλέρ στην συνέντευξή της. «Παραδέχομαι ότι εγώ η ίδια δεν θα το πίστευα εάν κάποιος μου έλεγε για όλα αυτά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν βρέθηκε αντιμέτωπος με μια σειρά κατηγοριών για σεξουαλική επίθεση. Η Γαλλίδα δημοσιογράφος Τριστάν Μπανόν κατηγόρησε τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ ότι προσπάθησε να την βιάσει σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι το 2002, αλλά οι κατηγορίες αργότερα απορρίφθηκαν. Το 2011, ο Στρος Καν βρέθηκε στην καρδιά ενός άλλου σεξουαλικού σκανδάλου αφότου κατηγορήθηκε ότι προμήθευε πόρνες για όργια στη βόρεια Γαλλία. Αποδείχθηκε ότι οι οικονομικοί εμπειρογνώμονες αγαπούσαν να παραβρίσκονται σε σεξουαλικά πάρτι με γυναίκες και αλκοόλ, τα οποία είχαν οργανωθεί από τον Υπεύθυνο Τύπου του ξενοδοχείου Carlton στην Λιλ της Γαλλίας. Δικάστηκε στη Γαλλία για φερόμενη μαστροπεία για τα όργια και αργότερα αθωώθηκε. Αλλά αυτή ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Αν Σινκλέρ. «Είπα στον εαυτό μου: Φτάνει. Το Sofitel ήταν κάτι υπερβολικό. Όλος ο κόσμος μας κατασκόπευε. Ήταν τρελό» λέει η δημοσιογράφος.

Τέλος, στην συνέντευξή της πρόσθεσε ότι το 2011 ο σύζυγός της δεν ήταν ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να εκλεγεί πρόεδρος. «Δεν ήθελα ποτέ να πάω να ζήσω στο Μέγαρο των Ηλυσίων , ούτε κι εκείνος, ήταν απλώς μια σειρά από γεγονότα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ