Ερωτικό σκάνδαλο Στρος Καν: «Ήταν καλός πολιτικός κι εγώ αφελής - Ήξερε πώς να με πείθει», αποκαλύπτει η πρώην σύζυγός του

Ερωτικό σκάνδαλο Στρος Καν: «Ήταν καλός πολιτικός κι εγώ αφελής - Ήξερε πώς να με πείθει», αποκαλύπτει η πρώην σύζυγός του

«Σεισμό» που κατέστρεψε τη ζωή της έχει χαρακτηρίσει η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν, Αν Σινκλέρ, την υπόθεση «Sofitel»


«Σεισμό» που κατέστρεψε τη ζωή της έχει χαρακτηρίσει η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν, Αν Σινκλέρ, την υπόθεση «Sofitel» , ενώ μιλώντας στο rtl με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου που αφορά στη ζωή της με τίτλο "Passé Composé", εξήγησε ότι δεν γνώριζε πώς ενεργούσε ο Στρος Καν.

«Είμαι μάλλον αφελής, πιθανώς, εμπιστεύομαι πολύ, πιθανώς υπάρχει άρνηση. Δεν μπορώ να το αρνηθώ. Όταν δεν βλέπουμε τι συμβαίνει, πιθανώς δεν θέλουμε να το δούμε» σημειώνει η Αν Σινκλέρ.

«Ο σύζυγός μου ήταν πολύ καλός πολιτικός. Ήξερε πώς να πείσει το κοινό, ήξερε πώς να με πείσει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα. Εμπιστεύομαι και καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Δεν υπάρχουν πραγματικές εξηγήσεις, ελπίζω ότι οι άνθρωποι με πιστεύουν. Έχω την εντύπωση ότι η ειλικρίνεια περνάει ούτως ή άλλως» επισήμανε.

Παρά την υπόθεση DSK, η Αν Σινκλέρ αναφέρει ότι είχε μια ευτυχισμένη ζωή.

«Ήμουν πολύ τυχερή στη ζωή μου. Υπήρχε αυτός ο κατακλυσμός και στη συνέχεια γυρίζεις και κοιτάζεις το παρελθόν και σκέφτεσαι τον εαυτό σου πώς, γιατί δεν είδες, ούτε αντέδρασες» υπογράμμισε.

Όπως τόνισε όμως, η ευτυχία της είναι τα παιδιά της, τα εγγόνια της, ο σύντροφός της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS