Pfizer: Την άνοιξη αναμένεται το νέο εμβόλιο κατά της μετάλλαξης «Όμικρον»

Pfizer: Την άνοιξη αναμένεται το νέο εμβόλιο κατά της μετάλλαξης «Όμικρον»

Το σκεύασμα θα παρέχει 25 φορές μεγαλύτερη προστασία έναντι της παραλλαγής «Όμικρον» στους ενήλικες.

Την άνοιξη αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο ενισχυμένο εμβόλιο της Pfizer που θα αποσκοπεί στην εξουδετέρωση της μετάλλαξης «Όμικρον», σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ελβετίας.

Ειδικότερα, με συνέντευξή της στην εγχώρια εφημερίδα «Blick», η διευθύντρια της Pfizer στην Ελβετία, Σαμπίν Μπρούκνερ, ανέφερε ότι ο φαρμακευτικός κολοσσός, αν κριθεί απαραίτητο για την καταπολέμηση της πανδημίας θα μπορεί να παραδώσει το εμβόλιο έως την άνοιξη.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το σκεύασμα μπορεί να παρέχει 25 φορές μεγαλύτερη προστασία έναντι της παραλλαγής «Όμικρον» στους ενήλικες. Παράλληλα, όπως αναγράφει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», για την κυκλοφορία του στην αγορά θα πρέπει να δοθεί το πράσινο φως από τις αρμόδιες ελβετικές αρχές.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν αυτό το εμβόλιο είναι απαραίτητο», επισημαίνει η Σαμπίν Μπρίκνερ που επίσης αναφέρει οτι: «Ως εκ τούτου, η Pfizer εργάζεται σε δύο μέτωπα ταυτόχρονα. Αφενός, μελετώντας πόσο αποτελεσματικό είναι το υπάρχον εμβόλιο κατά των παραλλαγών του κοροναϊού. Από την άλλη πλευρά, αναλύοντας εάν χρειάζεται προσαρμογή και τελειοποιώντας αυτές τις τροποποιήσεις».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS