Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Αστακός» το Παρίσι - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Αστακός» το Παρίσι - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, με τις γαλλικές Αρχές να έχουν μετατρέψει την πρωτεύουσα της χώρας σε «φρούριο».

Τα μέτρα ασφαλείας για τη μεγάλη διοργάνωση που ξεκινά αύριο, Παρασκευή (26/07) είναι δρακόντεια, καθώς πάνω από 60.000 αστυνομικοί και στρατιώτες θα επιτηρούν για την ασφάλεια αθλητών και θεατών. Σύμφωνα με το Politico, οι γαλλικές αστυνομικές αρχές, που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις τα τελευταία χρόνια, είναι αποφασισμένες να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη και να προστατεύσουν με οποιοδήποτε τρόπο τους τουρίστες και τους αθλητές που θα βρίσκονται στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, στους δρόμους του Παρισιού θα βρίσκονται σε καθημερινή βάση περισσότεροι από 30.000 αστυνομικοί, ενώ την ημέρα της τελετής έναρξης θα κυκλοφορούν στη γαλλική πρωτεύουσα 45.000 χωροφύλακες και αστυνομικοί, μαζί με 10.000 στρατιώτες, κάποιες χιλιάδες ειδικών φρουρών, drones, ελικόπτερα, μαχητικά αεροσκάφη και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες οι αστυνομικές δυνάμεις είναι ιδιαίτερα ισχυρές, ενώ σε κάποια σημεία η πόλη είναι άδεια.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ