Viral: Ο Νοτιοκορεάτης Πρόεδρος τραγούδησε το «American Pie» στον Μπάιντεν [ βίντεο]

Viral: Ο Νοτιοκορεάτης Πρόεδρος τραγούδησε το «American Pie» στον Μπάιντεν [ βίντεο]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ Γεόλ να εντυπωσιάζει τον Τζο Μπάιντεν ερμηνεύοντας μια κλασική αμερικανική επιτυχία της δεκαετίας του 1970 προς τέρψη των παρισταμένων στο Λευκό Οίκο.

Η επίσκεψη του Νοτιοκορεάτη προέδρου στον Λευκό Οίκο, που επικεντρώθηκε στις πυρηνικές απειλές του καθεστώτος της Πιονγιάνγκ και στα αντίμετρα της Ουάσιγκτον και της Σεούλ, ολοκληρώθηκε με τον Γιουν Σουκ Γεόλ να τραγουδά – ως γνήσιος λάτρης του karaoke – το “American Pie” του Ντον Μακ Λιν καταχειροκρτούμενος από τον Μπάιντεν και τους λοιπούς προσκεκλημένους στο επίσημο δείπνο.

Λάτρης του καραόκε και της K-Pop ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος

  • «Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα σας τραγούδια, το American Pie», είπε ο Μπάιντεν στον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του ανεβάζοντάς του στην σκηνή στο τέλος της βραδιάς για να ακούσει τραγουδιστές να ερμηνεύουν το κλασικό κομμάτι.
  • «Ναι, είναι αλήθεια», είπε ο 62χρονος Γιουν σημειώνοντας ότι από τότε που πήγαινε στο σχολείο λάτρεψε το τραγούδι, που κυκλοφόρησε το 1971.
  • «Θα θέλαμε να σας ακούσουμε να το τραγουδάτε», είπε ο Μπάιντεν.
  • «Πάει λίγος καιρός, αλλά...», δίστασε προς στιγμήν ο Γιουν, προτού πάρει στα χέρια του το μικρόφωνο και αρχίσει να τραγουδά τους πρώτους στίχους προς ικανοποίηση του Μπάιντεν και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Τζιλ.
  • «Στο επόμενο επίσημο δείπνο κοιτάξτε το πρόγραμμα της ψυχαγωγίας», είπε ο Μπάιντεν στο κοινό. Και στρεφόμενος στον Γιουν πρόσθεσε: «Δεν είχα ιδέα ότι τραγουδάτε».

Ο Μπάιντεν είπε στον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο ότι ο δημιουργός του “American Pie” αδυνατούσε να παραστεί στο δείπνο στο Λευκό Οίκο, αλλά έστειλε μια κιθάρα με την υπογραφή του, την οποία χάρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον Γιουν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ