Η υπουργός Πολιτισμού της Νορβηγίας έδειξε το στήθος της στη σκηνή του Pride -Την στήριξε ο πρωθυπουργός [βίντεο]

Η υπουργός Πολιτισμού της Νορβηγίας έδειξε το στήθος της στη σκηνή του Pride -Την στήριξε ο πρωθυπουργός [βίντεο]

Μία… απρόσμενη κίνηση έκανε η υπουργός Πολιτισμού της Νορβηγίας, κατά την διάρκεια ομιλίας της σε εκδήλωση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Η Λούμπνα Τζάφερι, πήγε να παραλάβει το βραβείο «Gay Mom 2024» (ο όρος “μητέρα” δίνεται σε προσωπικότητες που προασπίζονται την gay κοινότητα) και κατά την διάρκεια της ομιλίας της, σήκωσε την μπλούζα της και έδειξε τα στήθη της στους παρευρισκόμενους.

«Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι λαμβάνω αυτό το βραβείο φέτος εδώ στο Όσλο Pride. Είναι μεγάλη τιμή. Είναι σημαντικό όλοι να νιώθουν ελεύθεροι. Αν θέλετε να αξίζετε μια τέτοια τιμή, πρέπει να δίνετε την ψυχή σας και να μην παίρνετε τον εαυτό σας τόσο σοβαρά» ανέφερε η ίδια και έβγαλε τα στήθη της, με το κοινό να την καταχειροκροτεί από κάτω. Το περιστατικό έλαβε μέρος στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

Μάλιστα, έτυχε και της στήριξης του πρωθυπουργού της χώρας, Γιόνας Γκαρ Στέρε για την κίνησή της σε δημόσια εκδήλωση. 

«Η Λούμπνα είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, ελεύθερο και υπέροχο, το οποίο δίνει θερμά το παρών σε πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Ήταν και χθες στο Όσλο, και νομίζω ότι αυτό που έκανε είναι απολύτως εντάξει!» ανέφερε.

Ο επικεφαλής του Pride στη Νορβηγία, Γιόακιμ Άαντλαντ, αποθέωσε την υπουργό: «Νομίζω ότι είναι υπέροχο που έχουμε μια υπουργό που τα δίνει όλα και δεν φοβάται να βγει λίγο μπροστά. Δεν έχω ξαναζήσει το χειροκρότημα που έλαβε στα δέκα χρόνια που έχουμε το Pride».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ