Μελάνια Τραμπ: Έξαλλη έφυγε από τον Λευκό Οίκο όταν πληροφορήθηκε την απιστία του Ντόναλντ Τραμπ με πορνοστάρ

Μελάνια Τραμπ: Έξαλλη έφυγε από τον Λευκό Οίκο όταν πληροφορήθηκε την απιστία του Ντόναλντ Τραμπ με πορνοστάρ

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια Τραμπ είδαν το φως της δημοσιότητας και περιλαμβάνουν πολλές λεπτομέρειες ιδίως για τις απιστίες του πρώην προέδρου.

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στον πρώην πρόεδρο που μίλησε στην Daily Mail, η εξαγριωμένη Μελάνια Τραμπ πέρασε αρκετές νύχτες σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον για να μείνει μακριά από τον Λευκό Οίκο. Κι αυτό ακριβώς ήταν που φοβόταν ο Ντόναλντ Τραμπ όταν πλήρωσε την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς 130.000 δολάρια για να μην πει για το one night stand που είχαν.

Τι φοβόταν ο Τραμπ

«Ο Τραμπ φοβόταν πως η Μελάνια θα μάθαινε τις λεπτομέρειες της μιας βραδιάς με την πορνοστάρ. Ήξερε ποιες θα ήταν οι συνέπειες και θα έκανε ό,τι μπορούσε για να το κρατήσει κρυφό» τόνισε η πηγή.

Έξαλλη η Μελάνια

Η Wall Street Journal όμως, τον Ιανουάριο του 2018 ανέφερε σε άρθρο της πως ο Ντόναλντ Τραμπ πλήρωσε την πορνοστάρ για να κρύψει την «γνωριμία» τους, με την Μελάνια να γίνεται έξαλλη, να μαζεύει τις βαλίτσες της και να φεύγει από τον Λευκό Οίκο.

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Μάλιστα, μετά το δημοσίευμα της Wall Street Journal, το περιοδικό InStyle φρόντισε να δημοσιεύσει μια συνέντευξη με την Στόρμι Ντάνιελς την οποία είχε κάνει το 2011, και στην οποία μιλούσε για την σεξουαλική συνάντηση με τον μελλοντικό πρόεδρο το 2006 σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη λίμνη Τάχο της Νεβάδα μετά από ένα φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ. Το περιοδικό είχε κρατήσει τη συνέντευξη 7 χρόνια πριν τη δημοσιεύσει.

«Ήταν ανατρεπτικό και ταπεινωτικό – η σχέση της με τον πρόεδρο έγινε τεταμένη» δήλωσε πηγή στην Daily Mail, μετά την είδηση της πληρωμής.

Η Μελάνια έφυγε από την Ουάσινγκτον για το Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανιζόταν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας στις 18 Ιανουαρίου 2018, μια εκδήλωση στην οποία η Πρώτη Κυρία είχε αρχικά προγραμματιστεί να παραστεί.

Η Ντάνιελς ισχυρίστηκε μάλιστα στη συνέντευξή της πως μπορούσε να περιγράψει με ακρίβεια τον ανδρισμό του προέδρου και μάλιστα αποκάλυψε σεξουαλικές στάσεις που είχαν απολαύσει κατά τη διάρκεια της επαφής του το 2006. Να σημειωθεί όμως πως εκείνη την εποχή της «περιπέτειας» ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν παντρεμένος με την Μελάνια και ο γιος τους Μπάρον ήταν μόλις τεσσάρων μηνών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ