Μασκ: Το Twitter είχε «τεράστια» πτώση εσόδων καθώς οι διαφημιστές διακόπτουν τις δαπάνες τους

Μασκ: Το Twitter είχε «τεράστια» πτώση εσόδων καθώς οι διαφημιστές διακόπτουν τις δαπάνες τους

Το Twitter έχει υποστεί «τεράστια πτώση εσόδων» εξαιτίας των διαφημιστών που διέκοψαν τη διαφήμιση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε την Παρασκευή ο Έλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Σε ένα tweet, ο Μασκ επέρριψε την ευθύνη σε «ομάδες ακτιβιστών που πιέζουν τους διαφημιστές». Είπε ότι το Twitter δεν άλλαξε τη στρατηγική του για τη συγκράτηση του περιεχομένου και πρόσθεσε ότι η εταιρεία έκανε «ό,τι μπορούσε για να κατευνάσει τους ακτιβιστές». Kαι κατέληξε αναφέροντας ότι «Προσπαθούν να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική».

Ο Μασκ δεν διευκρίνισε πόσα έσοδα έχει χάσει η εταιρεία από τις διαφημίσεις ή πώς μπόρεσε να αποδώσει αυτή την απώλεια στην πίεση από ομάδες ακτιβιστών.

«Δεν έχουμε κάνει καμία αλλαγή στις δραστηριότητές μας», δήλωσε ο Μασκ σε συνέντευξή του στο Baron Investment Conference.

«Και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να τους κατευνάσουμε και τίποτα δεν λειτουργεί. Αυτό είναι μια μεγάλη ανησυχία».

Τις τελευταίες ημέρες, κάποιες εταιρείες ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να διακόψουν προσωρινά τις διαφημιστικές τους δαπάνες στο Twitter για να δουν πώς θα αλλάξουν τα πράγματα υπό τη νέα ιδιοκτησία. General Motors, General Mills και Audi είναι μεταξύ των εταιρειών που έχουν διακόψει τις δαπάνες στο Twitter μετά την εξαγορά του από τον Μασκ.

Το Twitter ενημέρωσε τους υπαλλήλους του το βράδυ της Πέμπτης ότι θα αρχίσει τις απολύσεις προσωπικού, σύμφωνα με τις επικοινωνίες που περιήλθαν στην κατοχή του CNBC. Η ομάδα συντονισμού περιεχομένου του Twitter αναμένεται να είναι μεταξύ εκείνων που θα επηρεαστούν από τις περικοπές θέσεων εργασίας, ανέφερε το Reuters, επικαλούμενο tweets εργαζομένων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ