Σοκ: Δύο 19χρονες κατέγραψαν το θάνατό τους με μηχανή -Επεσαν πάνω σε δέντρο

Σοκ: Δύο 19χρονες κατέγραψαν το θάνατό τους με μηχανή -Επεσαν πάνω σε δέντρο

Δύο έφηβες κατέγραψαν το θάνατό τους στην κάμερα, όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν έπεσε πάνω σε δέντρο στην περιφέρεια Κουίντιο της Κολομβίας.

Τα πλάνα δείχνουν την 19χρονη Κάθριν Κουμπίλος να οδηγεί τη μοτοσικλέτα και την επίσης 19χρονη Σελένα Βαλεντίνα, να κάθεται στο πίσω μέρος, ενώ βιντεοσκοπούσε καθώς πήγαιναν από την πόλη Πουέμπλο Ταπάο προς το Μαυροβούνιο.

 

Η στιγμή της σύγκρουσης - Έπεσαν με τη μηχανή πάνω σε δέντρο

Οι δύο φίλες, οι οποίες δεν φορούσαν κράνη, φαίνονται να φωνάζουν από χαρά και να χαμογελούν στην κάμερα του κινητού. Πολλές φορές η Κουμπίλος παίρνει το βλέμμα της από τον σκοτεινό δρόμο, παρά το γεγονός ότι ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα.

Οι δύο νεαρές εξαφανίζονται από το οπτικό πεδίο της κάμερας λίγο πριν η Κουμπίλος χτυπήσει σε ένα δέντρο κοντά σε μια πολυκατοικία. Περαστικοί οδηγοί εντόπισαν τις δύο 19χρονες πεσμένες στο έδαφος και κάλεσαν την αστυνομία. Ο θάνατος των δύο εφήβων διαπιστώθηκε επί τόπου.

Το δυστύχημα έλαβε χώρα στις 26 Μαΐου, αλλά το βίντεο του ατυχήματος κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο την περασμένη Παρασκευή. Οι αρχές της περιοχής δεν δήλωσαν τι προκάλεσε το ατύχημα, αλλά εξετάζουν αν ευθύνονται οι συνθήκες του δρόμου ή η ταχύτητα.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ