Κήποι σπιτιών βρέθηκαν στην παραλία λόγω κατολίσθησης

Κήποι σπιτιών βρέθηκαν στην παραλία λόγω κατολίσθησης

Μια τεράστια κατολίσθηση οδήγησε σε κατάρρευση σε μια παραλία της Ουαλίας. Ογκώδη βράχια και μέρος από τους κήπους μονοκατοικιών έπεσαν στην παραλία του Νέφιν της Βόρειας Ουαλίας, αφήνοντας αρκετά σπίτια επικίνδυνα κοντά στη νέα άκρη του γκρεμού.

Οι φωτογραφίες από drone δείχνουν πώς μία σειρά μονοκατοικιών έχασε ξαφνικά ένα κομμάτι των κήπων τους στην κατολίσθηση. Οι άνθρωποι έχουν ειδοποιηθεί να μείνουν μακριά από την περιοχή, καθώς προέκυψαν αναφορές για κόσμο που συγκεντρώνονταν στην παραλία προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες.

Οι ειδικοί λένε ότι οι πρόσφατες ζεστές μέρες και κρύες νύχτες μπορεί να έχουν προκαλέσει μεγαλύτερες ρωγμές εκεί, αφήνοντας τμήματα του γκρεμού να πέσουν μακριά.

Ορισμένες μικρότερες κατολισθήσεις παρατηρήθηκαν κατά μήκος των ακτών τους τελευταίους μήνες.

Μια προειδοποίηση από την αστυνομία ανέφερε: «Συνιστάται στο κοινό να αποφύγει την περιοχή μέχρι να ενημερωθεί περαιτέρω, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οι εταιρείες κοινής ωφελείας καθιστούν την περιοχή ασφαλή».

Το μικρό χωριό Νέφιν έχει έναν μακρύ, αμμώδη κόλπο, προστατευμένο από το Nefyn Headland και περιβάλλεται από απότομες πλαγιές. Η παραλία του Νέφιν είναι γνωστή ως το κρυμμένο στολίδι, με καταγάλανα νερά μαζί με θέα στον κόλπο και τις τρεις απόμακρες κορυφές των βουνών Ράιβαλ στα ανατολικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS