Φρίκη στην Καλιφόρνια: 41χρονος αποκεφάλισε τους γονείς και τον σκύλο τους
Ο 41χρονος και το σημείο του εγκλήματος στην Καλιφόρνια

Φρίκη στην Καλιφόρνια: 41χρονος αποκεφάλισε τους γονείς και τον σκύλο τους

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και ο σκύλος τους φέρονται να αποκεφαλίστηκαν από τον ίδιο τους τον γιο, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, έφυγε από το σημείο του εγκλήματος καλυμμένος στα αίματα.

Αξιωματικοί του Τμήματος του σερίφη της κομητείας Όραντζ, στην Καλιφόρνια, είπαν ότι ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση γύρω στις 7.30 το πρωί της Τρίτης. Όταν έφτασαν στην κοινότητα San Juan Mobile Estates στο San Juan Capistrano, οι ερευνητές είπαν ότι βρήκαν μια «τρομερή σκηνή που περιελάμβανε τα αποκεφαλισμένα και ακρωτηριασμένα σώματα» ενός ηλικιωμένου άνδρα και μιας γυναίκας «καθώς και έναν αποκεφαλισμένο σκύλο που ανήκε σε το παντρεμένο ζευγάρι».

Τα θύματα είναι η Αντουανέτ Γκέρντβιλ, 79 ετών, και ο σύζυγός της Ρόναλντ Γκέρντβιλ, 77 ετών. Πιστεύεται ότι δολοφονήθηκαν από τον 41χρονο γιο τους, Τζόζεφ, ο οποίος ζούσε μαζί τους στο τροχόσπιτο και φέρεται να βρέθηκε καλυμμένος με αίματα σε κοντινή απόσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά αφού έφτασαν στο σημείο οι Αρχές, έλαβαν αναφορές για έναν «αιματοβαμμένο άνδρα» που κυνηγούσε έναν υπάλληλο συντήρησης στην ίδια κοινότητα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος έκλεψε το αμαξάκι του γκολφ του εργάτη συντήρησης και στη συνέχεια τον εντόπισε αξιωματικός σε κοντινό μονοπάτι και τον πυροβόλησε πολλές φορές.

Άγνωστο το κίνητρο των αποκεφαλισμών

Έλαβε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική και να τον μετέφερεε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, όταν δώσουν τη σχετική άδεια οι γιατροί, ο 41χρονος θα κατηγορηθεί για τις δύο ανθρωποκτονίες - και πιθανότατα θα αντιμετωπίσει πρόσθετες κατηγορίες. Το κίνητρο για τους βάναυσους αποκεφαλισμούς παραμένει ασαφές και οι αρχές δεν έδωσαν καμία εξήγηση για το τι ώθησε τον αστυνομικό να πυροβολήσει τον Τζόζεφ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ