Ισραήλ: Συγκλονίζει η 21χρονη Μία που ήταν όμηρος στα χέρια της Χαμάς -«Ηταν το δικό μου Ολοκαύτωμα»

Ισραήλ: Συγκλονίζει η 21χρονη Μία που ήταν όμηρος στα χέρια της Χαμάς -«Ηταν το δικό μου Ολοκαύτωμα»

Με συγκλονιστική περιγραφή, η Μία Σεμ, όμηρος της Χαμάς που απελευθερώθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα, έσπασε τη σιωπή της και αφηγήθηκε πως βίωσε τις ημέρες της αιχμαλωσίας της στη Γάζα.

H 21χρονη Μία κρατούνταν για 54 ημέρες αιχμάλωτη προτού απελευθερωθεί στο τέλος Νοεμβρίου, περιγράφοντας την κατάσταση ως ένα «ολοκαύτωμα».

Χαρακτήρισε όλους όσοι ζουν στην Γάζα «τρομοκράτες», αναφέροντας ωστόσο πως οι οικογένειες είναι «υπό το καθεστώς της Χαμάς».

«Είναι οικογένειες υπό το καθεστώς της Χαμάς, ξέρετε. Συνειδητοποίησα ότι έμενα με μια οικογένεια. Και μετά αρχίζω να κάνω ερωτήσεις στον εαυτό μου… γιατί μένω με μια οικογένεια; Γιατί υπάρχουν παιδιά εδώ; Γιατί είναι μια γυναίκα εδώ;» αναρωτήθηκε αρχικά η Γαλλο-Ισραηλινή tattoo -artist.

Η ίδια λίγο πριν την απελευθέρωσή της, δήλωνε σε βίντεο πως της φέρθηκαν καλά κατά την περίοδο κράτησής της, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν οι δηλώσεις της έγινε υπό πίεση, παρά την θέλησή της. 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ